Simfer WİFİ Ankastre Setler IFA 2019’un gözdesi oldu

Dayanıklı Tüketim Malları sektörünün öncü markası Simfer, Berlin’de düzenlenen IFA 2019’da üstün teknolojili inovatif ürünlerini sergiledi.

215.000 metrekarelik fabrikasında 2000 çalışanıyla 150 ülkeye ihracat yapan Türkiye’nin gururu Simfer, ileri üretim teknolojisi ve müşteriye özel tasarımlarıyla yurt içi ve yurt dışında büyümeye devam ediyor.

Dünya’nın en önemli teknoloji fuarlarından olan IFA’da 9. Hall’de yer alan 254 metrekarelik Simfer standı bu sene de ziyaretçilerin gözdesi oldu.  

2000’in üzerinde ürün tipi ile Türkiye’de ve farklı coğrafyalarda tüketicilerine hitap eden Simfer, derin dondurucudan ankastreye, mini fırından ısıtıcıya uzanan geniş ürün yelpazesini IFA’da görücüye çıkardı. Fuarın en çok ilgi gören ürünleri arasında; ocak, fırın ve davlumbazdan oluşan WİFİ Ankastre Set, Rustic Ankastre Set, Bakır Ankastre set ile dış mekan ısıtıcılar yer alıyordu.

Türk Patent Enstitüsü tarafından 5. Türk Patent Ödülleri Töreni’nde “En İyi Çıkış Yapan 1. Firma” seçilen Simfer IFA’da ilk defa sergilediği WİFİ Ankastre Seti ile minimalist tasarımı ve ileri teknolojisi ile ziyaretçilerinden tam not aldı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*