Arzum IFA 2019’da teknolojisini konuşturdu!

Arzum, dünyanın en önemli ticaret fuarlarından IFA 2019 Fuarı'nda teknoloji ve tasarımın altını çizdi. Farklı kategorilerden dikkat çeken ürünlerini sergileyen marka, ilk IOT özellikli ürünlerini de tüketicilerle buluşturdu. IOT özellikli elektrik süpürgesi Olimpia Smart Türkiye’de ilk IOT’li siklonik süpürge iken, Türk kahvesi makinesi OKKA IOT özelliği ile dünyada bir ilk!

Dünyanın 35 ülkesinde 10 milyon eve ulaşarak global marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Türkiye’nin öncü elektrikli ev aletleri markası Arzum, 6-11 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen 2019 IFA Berlin Uluslararası Elektronik Ürünler ve Teknolojileri Fuarı’na katılım gösterdi. Marka fuar süresince gıda hazırlama, pişirme ve kızartma, içecek hazırlama, temizlik, kişisel bakım ve ütü olmak üzere 6 ürün kategorisindeki en yeni teknolojilere ve tasarımlara sahip ürünleriyle büyük ilgi gördü.

OKKA markasıyla Türk kahvesi kültürünün dünyaya yayılımını misyon edinen Arzum, ziyaretçilerini közde pişmiş, bol köpüklü Türk kahvesiyle karşıladı. OKKA Ailesi’nin en yeni üyesi OKKA Grandio Duo’yu ilk kez lanse eden Arzum, sergilediği çay makineleriyle de mutfaktaki ustalığının altını çizdi. Tasarımı ve teknolojisi ile dikkat çeken Arzum OKKA Swarovski, Arzum X Beymen Club Koleksiyonu ve Arzum Kiraz Çiçeği Serisi de büyük ilgi gördü. Sadece Arzum’da yer alan ürünlerini ‘Sadece Arzum’da’ konseptiyle tüketicilerine sunan marka bu ürünleriyle de IFA 2019 Fuarı’nda farklılığını ortaya koydu. Kişisel bakım ve ütü serisiyle en yeni teknolojileri sunan Arzum, pazarda hızla pay aldığı süpürge kategorisini de sergiledi.

IOT özellikli ilk ürünleri Olimpia Smart ve Arzum OKKA’yı fuarda lanse eden Arzum, teknolojisini konuşturdu. IOT özellikli elektrik süpürgesi Arzum Olimpia Smart, filtre temizliği ve performans ile ilgili güncel durumun akıllı telefonlardan kolaylıkla takip edilmesini sağlıyor. IOT özellikli Arzum OKKA ise, sesli komut ile uzaktan kahve siparişi verebilme, uygulama aracılığıyla kendi kendini temizleme gibi kolaylıklarla tüketicilere OKKA’lı bir Türk kahvesi deneyimi yaşatıyor. Hatta fal da bakabiliyor! IOT özellikli OKKA ile tüketiciler Android telefonlarından “Hey Google! Bana OKKA’lı bir kahve yapar mısın?” diyerek kahve siparişi verebiliyor.

Arzum Olimpia Smart, Türkiye’nin ilk IOT’li siklonik süpürgesi olurken,Arzum OKKA da dünyanın ilk IOT özellikli Türk kahvesi makinesi olma özelliğini taşıyor.

Arzum Pazarlama ve Ürün Geliştirme Direktörü Mehtap Yıldız konuyla ilgili olarak; “Teknolojiyi tasarım ve yaratıcılık ile birleştirerek ortaya çıkardığımız ürünlerle 53 yıldır tüketicilerimizin hayatlarına dokunuyoruz ve onların hayatlarını kolaylaştırıyoruz. Her sene olduğu gibi bu sene de IFA Fuarı’ndaki yerimizi aldık. Hem teknolojimizi hem tasarım farkımızı ortaya koyduk, oldukçabüyük ilgi gördük. Son 3 yılda, ulusal ve uluslararası birçok prestijli yarışmada bu alanda aldığımız ödüllerin sayısı 30. Tüm sektörlerde olduğu gibi küçük ev aletleri sektöründe teknolojik gelişmelerde eşik atlama dönemindeyiz.

Biz de bu eşik atlama döneminde tüketicilerimizi sevindirecek teknolojik bir yenilik sunuyoruz. Tüketicilerimizin hayatını daha da kolaylaştıracağını ve keyiflendireceğini düşündüğümüz ilk IOT özelliki makinelerimizin lansmanını IFA Fuarı’nda gerçekleştirdik. IOT özellikli Arzum OKKA dünyada bir ilk, IOT özellikli Arzum Olimpia Smart da Türkiye’de ilk IOT’li siklonik süpürgesi. İlklerin öncüsü olmaya devam edeceğiz. IOT özellikli elektrik süpürgemiz Arzum Olimpia Smart, filtre temizliği ve performans ile ilgili güncel durumun akıllı telefonlardan kolaylıkla takip edilmesini sağlıyor. IOT özellikli Türk kahvesi makinemiz Arzum OKKA ise, kahve severlerin oldukça ilgisini çekecek bir özellikle mutfaklardaki, ofislerdeki yerini alıyor. Artık, “Hey Google! Bana OKKA’lı Bir Türk Kahvesi Yapar mısın?” dönemindeyiz. IOT özellikli Arzum OKKA’ya oturduğunuz yerden seslenerek kahve siparişi vermeniz mümkün. Hatta, Arzum OKKA’ya fal da baktırabilirsiniz.

Bu yenilikler tüketiciler kadar bizleri de mutlu ediyor ve heyecanlandırıyor. Ciromuzun yüzde 3’ünü Ar-Ge faaliyetleri için ayırdık. Şu anda 10’a yakın AR-GE projesi üzerinde çalışıyoruz” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*