Yapay zeka özellikli buzdolabı ile mutfakta kendinize sınır koymayın

Dört kapılı gardrop tipi Silverline R12051B01 buzdolabı siyah cam kapakları ile elegan bir tasarım sergilerken yapay zekâ özelliği ile teknolojinin sunduğu kolaylıkları mutfağında kullanmak isteyenlerin tercihi oluyor.

Yapay zeka özelliği ile bulunduğu ortam ısısını algılayarak ortama göre ayarını kendi yapan R12051B01 buzdolabı, manuel ısı kontrolünü ortadan kaldırıyor. Sterilizasyon özelliğine sahip mavi led aydınlatma özelliği, meyve ve sebzeleri ideal dalga boyuna sahip bir ışıkla aydınlatarak ve doğadaymış gibi fotosentez yapmalarını sağlıyor. Tat ve aromaları korunan gıdalar daha uzun süre taze kalıyor ve C vitamini miktarlarını koruyor. Teknolojisi ve brüt 492 lt kapasitesi ile tüketicinin her türlü ihtiyacına cevap verebilen buzdolabı, geniş hacmi ile özellikle kalabalık ailelerin tercihi oluyor.  

Tamamen No-frost özelliğe sahip buzdolabı 161 litrelik kapasitesi ile diğer buzdolabı modellerine göre daha geniş dondurucu bölümüne sahip… Yazdan kışa, kıştan yaza daha çok mevsim sebze-meyvesi saklamak isteyenler için ideal olan bu model mutfakta sağlıklı yemeklerin pişmesinde görevini layığıyla yapıyor A+ enerji sınıfı Silverline R12051B01, siyah cam yüzeyi ve dokunmatik led kontrol paneli ile ayrıcalığını konuşturuyor. Çoklu hava akış sistemi soğutma havasını dışarı çıkararak, buzdolabının her tarafına eşit soğutma sağlıyor. Ayrıca buzdolabının kapısı açıldıktan sonra buzdolabı ısısını tekrar en iyi ısı seviyesine getiriyor. Elektrik kesintisi gibi durumlarda 18 saate kadar buzdolabı içindekiler muhafaza edilebiliyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*