Fakir inovasyon ürünleri ile IFA 2019’a damga vurdu

Elektrikli ev aletleri sektörünün öncü markası Fakir Hausgeräte, Berlin’de düzenlenen IFA 2019’da üstün teknolojili inovatif ürünlerini görücüye çıkardı.

Güvenilir Alman teknolojisiyle donattığı ürünleriyle nesillerdir hayatı kolaylaştıran Fakir Hausgeräte, Berlin’de düzenlenen ve dünyanın en önemli teknoloji fuarlarından olan IFA’da yeni çıkardığı inovatif ürünleriyle yoğun ilgi gördü.

Elektrikli süpürgelerden sıcak içecek hazırlama grubuna, hava temizleyici ve ısıtıcılardan mutfak grubuna, kişisel bakımdan ütülere kadar pek çok ürünün sergilendiği Fakir Hausgeräte standına ziyaretçilerin ilgisi büyük oldu.

Elektrikli süpürge kategorisinde “Yüzyılın Markası” ödülüne sahip Fakir Hausgeräte’nin, ilk defa IFA Berlin 2019’da görücüye çıkardığı Filtre Pro elektrikli süpürge standın yıldız ürünüydü. Fakir Ar-Ge ekibi tarafından dünyada bir ilk olarak geliştirilen ve tasarlanan Fakir Filtre Pro, elektrikli süpürge kategorisinde standartları değiştirecek. Yakın zamanda Türkiye’de lansmanı yapılacak ürün, yenilikçi teknolojisi ve üstün özellikleriyle standı ziyaret edenlerden tam not aldı.

Fakir Hausgeräte’nin Türk kahvesi makineleri Kaave ve Kaave Dual Pro, tüm renk serileriyle stantta yerini aldı. Çift hazneli olarak tasarlanan Kaave Dual Pro, kendinden su alma özelliğiyle belirtilen fincan sayısı kadar suyu haznesinden kendisi alarak büyük kolaylık sağlıyor. Ürün tek tuşla, tek seferde 8 fincan kahve yapma özelliği sayesinde hem kalabalık misafir gruplarına hem de HORECA kanalına hitap ediyor.

AirWave teknolojili elektrikli süpürgeler, fuarın dikkat çeken ve beğeni alan ürünleri arasında yer aldı. Fakir Hausgeräte’nin Ar- Ge ekibinin titizlikle yürüttüğü çalışmalar sonucu ortaya çıkardığı AirWave teknolojisinin aerodinamik yapısı ve koordine bileşenleri sayesinde, emilen hava hızlı ve dalgalanarak hareket ediyor. Böylece düşük enerji tüketimiyle yüksek emiş gücü sağlanıyor.

IFA’nın sembolü Bayan IFA, Fakir Hausgeräte standını ziyaret ederek yeni ürünleri inceledi ve yöneticilere memnuniyetini dile getirdi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*