Philips, IFA’da tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik ürünlerini tanıttı

Sağlık teknolojilerinde global bir lider olan Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) 2019 Internationale Funkausstellung (IFA, 6-11 Eylül, Berlin, Almanya) fuarında bir dizi akıllı, ve kişiselleştirilmiş tüketici sağlık çözümlerini pazara sundu. Kullanıcılarının hayatlarına kolaylıkla entegre olan bu ürünler, onların daha sağlıklı seçimler yaparak kişisel ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlıyor.

Royal Philips Kişisel Sağlık Bölüm Başkanı Roy Jakobs, “Günümüzde sağlık konusunda kişiselleştirilmiş yaklaşımın arttığını görüyoruz. Tüketiciler sağlıklı yaşam konusuna büyük ilgi duyuyor ve günlük yaşamlarına kolayca uyarlanabilecek çözümler arıyor.Philips olarak, sunduğumuz çözümler ile tüketicilerimizin ihtiyaçlarını anlıyor ve onların ihtiyaçları doğrultusunda akıllı ve son teknolojiler ile çalışıyoruz. Bu yıl IFA’da sunduğumuz yenilikler tüketicilere verilere dayalı kişiselleştirilmiş bilgiler ve koçluk önerileri sunuyor, bu şekilde günlük yaşamlarına sorunsuz bir şekilde entegre olan daha sağlıklı seçimler yapmalarını kolaylaştırıyoruz.”

Philips Kişisel Sağlık Ürünleri Orta Doğu ve Türkiye Genel Müdürü, Milena Elmasoğlu ise “Tüketicilerimiz bizim için her zaman çok özel… Philips olarak tüketicilerimizi, mutlu etmenin yolunun her şeyden önce onları anlamaktan ve onları iyi tanımaktan geçtiğini çok iyi biliyoruz. Bu nedenle ürünlerimizi onların geri bildirimleri doğrultusunda, ihtiyaç ve önerilerini dikkate alarak hayata geçirmeye önem veriyoruz. Bu yıl IFA’da sunduğumuz ürünlerimizle de tüketicilerimizin hayatlarını iyileştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Yeni Airfryer sizin yerinize yemek yapıyor

Yediklerimizin sağlığımız ve zinde kalmamız için önemli bir etkisi bulunmakta. Airfryer, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı yemeklerin keyfini çıkarmamızı ve muhteşem bir yemek deneyimi yaşamamızı sağlıyor. 2008’den günümüze 10 milyondan fazla satan Airfryer’ların başarısından ilham alan Philips, yeni Smart Sensing teknolojili Philips Airfryer XXL ile mükemmel pişen yemekler için yemek yapma sürecinin tamamını kontrolü altına alıyor. En popüler Airfryer yemekleri için beş ‘akıllı şef’ programı bulunuyor. Bir düğmeye bastığınızda Philips Smart Sensing teknolojisi devreye giriyor ve otomatik olarak Airfryer’ın süre ve sıcaklık ayarlarını düzenleyerek yiyeceklerin lezzetlerini mühürlüyor ve mükemmel tatlar sunuyor. Ayrıca yemekleri tam istenildiği şekilde pişmesini sağladığından, gereksiz mutfak aleti kullanımı ve fazla pişirme olasılığı da ortadan kalkıyor.

Sağlıklı ve pürüzsüz cilt

Günümüzde erkeklerin büyük bir kısmı tıraş olurken cilt hassasiyetinden şikâyet ediyor; Philips Smart Shaver 7000 serisi tıraş makinesinin hareketini analiz ederek özel cilt sorunlarını ve ihtiyaçlarını ortadan kaldıracak kişiselleştirilmiş bir tıraş deneyimi sunuyor. Smart Shaver 7000 serisi ile Philips, kullanıcının tıraş hareketlerini algılamak ve görsel olarak yönlendirme sağlamak üzere cihaza yerleştirilen sensör ile dünyanın tek bağlantılı ve yapay zekâ destekli tıraş çözümünü sunuyor. Cihazla birlikte gelen ve günlük rutininize kolayca entegre edilebilen uygulama, kullanıcının cilt tipini tanımak üzere bir dizi günlük soruyu ve sensör verilerini bir araya getirerek cildin sağlıklı kalması ve muhteşem görünmesi için kişiselleştirilmiş bir tıraş deneyimi sunuyor.

İyi ve kaliteli bir bir uyku için

Erkeklerin yaklaşık %40’ı, kadınların ise dörtte biri horluyor ve genellikle partnerlerinin uykusunu bölüyor [1]; bazı kişiler ise sırt üstü yattığı için horluyor. Bu sorunu çözmek için Philips, uyku sorunlarının %80’ini ele almak üzere her gün gelişen uyku çözümleri portföyündeki en son yeniliği, SmartSleep Bandı (Horlama Hafirletme Bandı)’nı sunuyor. Bu yıl ABD’de, önümüzdeki yıl Avrupa ve diğer global pazarlarda piyasaya sürülecek olan Philips’in SmartSleep Bandı yatış şeklinden kaynaklanan horlama [2] için klinik olarak kanıtlanmış kişiselleştirilmiş bir deneyim sunuyor. Göğsün alt kısmına giyilen yumuşak bir bandın üzerindeki sensör kullanıcının sırt üstü dönüp dönmediğini takip ediyor. Pozisyon değişikliği algılandığında kullanıcının yana dönmesi ve horlamasına neden olacak şekilde yatmaması için adaptif titreşimler yayıyor.

Philips ürünleri ile kullanıcılarının her anında yanında

Bu yıl Philips’in IFA’da sunduğu yeni ürünlerinarasında, yeni Hava Temizleyici serisi, Philips Sonicare’den ağız bakımı platformu ve Sonicare’in teledensity hizmeti, hamilelikten bebeğin ilk yıllarına kadar ebeveynleri destekleyen Hamilelik+ ve Bebek+ uygulamaları yer alırken Philips son teknoloji ürünleriyle de kullanıcılarının yanında olmaya devam ediyor.

Ev rahatlığında tüy sorununa çözüm

Philips Lumea Prestige, kolay kullanımı ile tüy sorununu ortadan kaldırırken zamandan da tasarruf sağlıyor.Tüy köklerine hassas ışık atışları uygulayarak kökleri dinlenme aşamasına geçiren Philips Lumea Prestige, vücutta uzayan tüylerin miktarının zaman geçtikçe azalmasını sağlıyor. Uygulamanın tekrarlanmasıyla cildi tüylerden arındıyor; pürüzsüz ve yumuşakcık bir hale getiriyor. Hassas bölgelerde bile güvenli kullanım imkanı sunan Lumea Prestige ile ilgili yapılan tarafsız araştırmalar, yalnızca 3 uygulama gibi kısa bir sürede tüylerde %92’ye kadar azalma olduğunu gösteriyor. Vücut (bacaklar, kollar, karın) ve yüz (dudak üstü, çene) bölgelerinde kullanılabiliyor.

Ütüden kalan zaman sizin olsun

Philips PerfectCare Elite Plus buharlı kazanlı ütü,akıllı buharla artık daha da akıllı. Ultra hafif demiri ile son derece kolay ve hızlı bir ütüleme imkanı veren Philips PerfectCare Elite Plus, dünyanın en güçlü ve en hızlı buhar kazanına sahip. Hiçbir sıcaklık ayarına ihtiyaç duymadan ısı ayarını gerçekleştiren ürün, aynı zamanda yanmama garantilidir.

Kablosuz süpürge SpeedPro Max ile priz derdi ile uğraşmadan derinlemesine temizlik

Philips’in kullanıcıları için maksimum kolaylık sağlayan yeni kablosuz süpürgesi SpeedPro Max, 360 derece çekim gücü sayesinde tüm yönlerden çekiş sağlarken tek geçişte daha fazla tozu toplar. Powerblade dijital motoru ve üçlü filtreleme sistemi sayesinde güçlü toz çekişi için yüksek hava akışı sağlıyor. Alçak mobilyalar da dahil ulaşılması en zor köşelere bile erişim imkânı sunan kablosuz SpeedPro Max, sert zeminlerde ve halılarda da az zamanda çok iş başarmanın mutluluğunu yaşatıyor.

Tek bıçak ile her an yanınızda mükemmel traş

Philips, devrim niteliği taşıyan yeni ürünü Oneblade ile erkeklerin sakal bakımına tek bir bıçak ile pratik ve fonksiyonel bir çözüm sunuyor.Takıp çıkarılabilir başlıklara sahip olan Philips OneBlade ile her uzunluktaki sakalı kısaltabilir, keskin kenarlı bıçağı ile kolayca şekil vermenizi sağlar. Cilt için son derece güvenli bir tıraş imkanı sunan Oneblade, kuru ya da ıslak kullanım seçeneklerinin yanı sıra,çift taraflı bıçağı sayesinde istenilen yönde kullanılma imkanı ve sağladığı net görüş açısıyla da hızlı ve pratik bir tıraş sunar.

Emzirmek hiç bu kadar konforlu olmamıştı

Emzirme uzmanları ile birlikte geliştirilen Philips Avent Elektronik Göğüs Pompaları, annelere rahatlık sunacak ve bebeklerin daha fazla anne sütüyle beslenmesine imkan sağlayacak şekilde geliştirildi. Philips Avent Natural Comfort Pompalar, konforlu kullanımı sayesinde sütün biberona aktığını kontrol etmek için annelerin öne doğru eğilme sorununu ortadan kaldırırken, dört farklı ayar sayesinde anneler kendileri için en uygun olan ayarı seçebiliyor. Philips Avent’in patentli beş yapraklı masaj başlıkları ise daha yumuşak ve rahat dokusu, süt akışını harekete geçirerek daha fazla süt elde edilmesini sağlıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*