Profilo UltraFresh sonbaharda da annelerin hayatını kolaylaştırıyor

Profilo UltraFresh çamaşır makinesi hem okulların açıldığı hem de iş yaşamının hareketlendiği sonbahar döneminde de kadınların en büyük yardımcılarından olmaya devam ediyor. UltraFresh teknolojisi ile kıyafetlere sinen istenmeyen kokular, su ve deterjana ihtiyaç duymadan havalandırma etkisiyle yok oluyor.

Yaza veda edip kalabalık şehir yaşamına dönüşe geçilen eylül ayında hem okul hem de iş hazırlıkları başlıyor. İşte bu noktada Profilo’nun UltraFresh çamaşır makinesi kadınların imdadına yetişiyor. UltraFresh teknolojisi, kıyafetlerin üzerine sinen kokuları, sadece 30 dakika gibi kısa bir sürede havalandırma etkisiyle gidererek tatil dönüşündeki hazırlıklar esnasında büyük kolaylık sağlıyor. Bu özel teknoloji sayesinde giysiler istenmeyen kokulardan su ve deterjana ihtiyaç duyulmadan, kısa bir sürede arındırılıyor. Takım elbise, ceket, ipekli bluz gibi hassas giysilerin üzerine sinen kokuları da yok eden UltraFresh teknolojisi, aynı zamanda su ve deterjan kullanımını da azalttığından tasarruf sağlayan özellikleriyle öne çıkıyor.

Profilo UltraFresh Çamaşır Makinesi, 9 kg.’lık yıkama kapasitesi, yüksek enerji tasarruflu kullanımı, zengin program sayısı ve opsiyonlarıyla hem enerjiyi hem de zamanı verimli kullanmayı sağlıyor. EkstraEkle özelliği ile yıkama esnasında makineyi durdurup unutulan çamaşırları ekleme olanağı da sunan UltraFresh çamaşır makinesi, yorgan yıkamanın yanı sıra Ekspres 15’/30’ programları ile de çamaşırların sadece 15 ya da 30 dakika kadar kısa bir sürede temizlenmesine yardımcı oluyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*