Arzum tüm öğrencileri kahvaltıya davet ediyor

Mutfakların en çok tercih edilen markası Arzum, okul kahvaltılarına lezzet katmaya hazırlanıyor.

Evden aç karınla çıkmaz olmaz! Arzum, tüm öğrencileri okuldan önce kahvaltıya davet ediyor. Mükemmel kıvamda pişmiş tostlar, yanında da sıcacık, lezzetli bir çayla güne merhaba deyin.

İştah açan çıtır çıtır tostlar!

Tost makinesi kategorisinde Türkiye’nin en çok tercih edilen markalarından biri olan Arzum, okul kahvaltılarını lezzetlendirmeye hazır. Arzum Tostçu Neo Granite Izgara ve Tost Makinesi ve Tostçu Delux Izgara ve Tost Makinesi, kahvaltıların en pratik ve lezzetli yemeği olan tostu masalara taşıyor. Yiyecek kalınlığına göre ayarlanabilen üst gövdeleriyle gıdaları ezmeden pişiren tost makineleri, 5 katmanlı granit yüzeyleri ile dayanıklı, yapışmaz ve sağlıklı yemekler sunuyor. Kalabalık ailelere tek seferde 6 adet tost yapabilme imkanı sunan makinelerle güne çıtır çıtır bir başlangıç yapmaya hazır olun. Yapışmaz yüzeyleriyle annelere kolaylık sağlayan tost makineleri farklı tasarım özellikleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Harman Serisi çay makineleri ile güne sıcacık bir başlangıç…

Okul kahvaltısına lezzet ve keyif katmak isteyen annelerin bu yıl tercihi; Harman Serisi çay makineleri. Çayın tam kıvamında bir lezzetle masalara kolayca taşınmasını sağlayan çay makineleriyle çocuklar güne sıcacık bir başlangıç yapıyor. Çay tutkunlarına özel olarak tasarlanan seri, cam demlikli Arzum Harman Çay Makinesi ve komple paslanmaz çelik Arzum Harman Delux Çay Makinesi olarak iki alternatif model ile karşımıza çıkıyor. 1,8 lt kapasiteli su ısıtıcısı ve 1 lt kapasiteli demliğe sahip Arzum Harman Serisi çay makineleri, kalabalık ailelere sahip annelerin de işini kolaylaştırıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*