Söz Sende serisinin yeni reklam filmi yayında

Regal’in ‘Söz Sende’ reklam serisinde bu kez buzdolabı başrolde. “Temiz Hava Teknolojisi” buzdolabındaki kötü kokuların üstesinden gelirken, kampanya dahilinde Regal’den buzdolabı alanlar Morhipo’dan 250 TL hediye çeki kazanıyor. Filmin kreatif sürecini Concept yürütüyor.

Regal’in ‘Söz Sende’ reklam filmi serisinin yeni kampanyası yayına girdi. Buzdolabının kokusundan rahatsız olanlar için Regal’den Temiz Hava Teknolojisi geliyor ve “Söz Sende” serisinin son filmi izleyenleri maviyle iç içe yeni bir yaşam projesine götürüyor. Her karesinde doğanın ferahlığı bulunan filmlerde “Regal’in yepyeni özelliği Temiz Hava Teknolojisi nasıl hissettirir?” sorusu Regal’in yüzü Buse Sinem İren’in Karadeniz esprileriyle cevap buluyor.

Son kampanyasında hedef kitlesine müjdeli bir haber vermeyi de ihmal etmeyen Regal; Morhipo’yla yapılan iş birliğini yine kendine has eğlenceli bir filmle duyuruyor.

‘Söz Sende’ serisinin diğer tüm filmlerinde olduğu gibi bu filmde de kreatif sürecini Concept üstleniyor. Çekimleri 101 Stüdyolarında gerçekleşen filmin yönetmen koltuğunda aynı zamanda reklam fikrinin yaratıcı süreçlerde de yer alan Sedat Dündar ve Umut Dizdar oturuyor. Çekimi 1 gün süren filmde 50 kişilik bir ekibin yoğun emeği bulunuyor.

REKLAM KÜNYE BİLGİLERİ

Reklam Veren: Regal

Reklam Veren Yetkilileri: Tunç Berkman, Feza Turunçoğlu, Evren Koç, Esra Nadar, Merve Tozoğlu, Cansın Öztürk Aydınhan, Ezgi Talu, Özgecan Akbulut, Mert Altuntaş, Cansu Yıldırım

Reklam Ajansı: Concept

Yönetici Kreatif Direktör: Kerem Özkut

Yaratıcı Grup Başkanı: Sedat Dündar, Umut Dizdar

Yaratıcı Ekip: Emin Serkan Gültekin, M. Mert Güler, Ersel Hira, Kübra Demirkaya, Gizem Serçe

Dijital İletişim Direktörü: Emrah Dalgıç

Müşteri İlişkileri Direktörü: Barış Alemdar

Marka Ekibi: Berna Aşkın, Serap Balaban, Beril Gırbalar

Stratejik Planlama: Tuğay Güven, İpek Kardeşler

Ajans Prodüktörü: Mert Turan, Hilal Kınalıada

Yönetmen: Sedat Dündar, Umut Dizdar

Prodüksiyon şirketi: Polpo

Post-Prodüksiyon Şirketi: IPD

Medya ajansı: Mediacom, SEM

Mecra: TV, Dijital, Açıkhava


İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*