Profilo Maksima XXL Buzdolabı’nda yazın tüm lezzetlerine yer var

Profilo Maksima XXL Buzdolabı, ExtraCold <>00C Comfort ve ExtraFresh Comfort çekmeceleri sayesinde meyve ve sebzeleri en uygun nem oranında iki katına kadar daha uzun süre taze tutuyor. XXL’da hem yaz alışverişleriniz de hem pişirdiğiniz birbirinden leziz yemekleriniz için fazlasıyla yer var.

Boy boy tencerelerden sürahilere, yazın vazgeçilmezi karpuz başta olmak üzere dilediğiniz miktardaki sebze ve meyvelere, tüm malzemeleri düzgün bir şekilde yerleştirmenize olanak veren Profilo Maksima XXL Buzdolabı, yaz mevsiminde mutfaklarınızda en büyük yardımcınız olacak.

Geniş iç hacmi ile tüm yiyeceklerinizi “nasıl sığacak tüm bunlar?” derdi olmadan kolaylıkla yerleştirme imkanı sunan Profilo Maksima XXL Buzdolabı aynı zamanda, A++ yüksek enerji verimliliği ile de A enerji sınıfı buzdolaplarına göre yüzde40 daha az enerji harcıyor. Ayrıca, yüksekliği ayarlanabilir kapı rafları, elektrik kesintisinde yüksek sıcaklık alarmı, AirFresh koku filtresi özellikleriyle de dikkat çekiyor.

LED aydınlatma özelliğiyle buzdolabınızda ferahlık katan Maksima XXL, özel sürgü sistemi ve nem kontrol mekanizması ile dışardan hava akımını kesen ExtraFresh Comfort çekmecesi sayesinde de yaz sofralarının vazgeçilmezi meyve ve sebzelerin ilk günkü tazeliğinde koruyarak daha uzun süre saklamanızı sağlıyor. ExtraCold <>00C Comfort çekmecesi ise et ve şarküteri ürünlerini iki kata kadar rahatlıkla muhafaza ederek yaz aylarında rahat bir kullanım sunuyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*