Profilo’dan yaz sıcaklarına serin çözümler

Profilo klimalar, kavurucu yaz sıcaklarında evlerde temiz hava ve ferahlık sağlıyor. Enerji yönetmeliğine uygun olarak geliştirilmiş klimalar, ozon ve çevre dostu olma özelliği ile de dikkat çekiyor.

Profilo’nun enerji verimliliğini yeniden tanımlayan, A+ ve A++ sınıfı klimaları, yaz sıcaklarına konforlu ve ekonomik çözümler sunuyor. Otomatik iç ünite temizleme özelliği ile ortama temiz bir hava sunan Profilo klimalar evlerin havasını ferahlatıyor.

Ortam ısısını ideal düzeyde tutma özelliğine sahip Profilo klimalar, birçok farklı özelliği ve fonksiyonu ile hayatı kolaylaştırıyor. Soğutma işleminin sonunda kendi kendini temizleme özelliği ile tek tuşla otomatik olarak temizlenen klimalar, ortamdaki havanın daima temiz kalmasını da sağlıyor. Ayrıca zaman ayarı, uyku konumu, iki yönlü hava üfleme tekniği ve turbo özelliği gibi fonksiyonları ile de yaşama konfor katmaya devam ediyor.

Almanya merkezli bağımsız test kuruluşu TÜV (Teknik Gözetim Birliği) tarafından test edilerek onaylanan ve yeni enerji yönetmeliğine uygun A+ ve A++ enerji sınıfları için verilen TÜV Sertifikası almaya hak kazanan Profilo klimalarda; enerji tasarrufunu da en üst düzeyde sağlayan, ozon ve çevre dostu R410A gazı kullanılıyor. Standby konumundayken otomatik olarak enerji tasarruf moduna geçen “1 watt standby” özelliği ile enerji sarfiyatını %80 oranında engelleyen Profilo klimalar, aile bütçesine de katkı sağlıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*