LG, gelişmiş buzdolabı teknolojilerinin kullanım lisansını General Electronics Ev Aletleri’ne verdi

LG, üst sınıf buzdolapları için kapı - buz yapma kullanımı patentlerini paylaşıyor.

LG Electronics (LG), patentli buzdolabı kapısı – buz yapma teknolojisinin lisansını Haier tarafından 2016 yılında satın alınan General Electronics (GE) Ev Aletleri’nin buzdolaplarında kullanılmak üzere paylaştı. Anlaşma şartları ise açıklanmadı.

Lisans anlaşmasına, LG’nin patentli teknolojisinin GE Ev Aletleri tarafından nasıl kullanılacağı üzerine aylarca yapılan görüşmelerden sonra varıldı. Anlaşma, LG’nin patent portföyünün değerini ve şirketin kapı – buz yapma teknolojisi ile ilgili 400’den fazla patentiyle ev aletleri alanındaki liderliğini özellikle vurguluyor.

LG’nin patentli kapı – buz yapma teknolojisi, buzdolabının içerisindeki kullanılabilir alanı en üst düzeye çıkartan ince ve şık profil tasarımına imkan veriyor.Bu kapı – buz yapma teknolojisi geleneksel buzdolabı buz yapıcısından daha az yer kaplıyor ve buzdolabında yemek depolama için daha fazla alan bırakıyor.

LG Electronics Ev Aletleri ve Klimalandırma Çözümleri Bölümü Başkanı Song Dae-hyun müşterilerinin isteklerini karşılama ve daha fazla fonksiyonellik verme arzularının kapı – buz yapma buluşları gibi yenilikçi ana teknolojileri geliştirmelerini sağladığını belirtiyor. “Aynı zamanda, bu patent lisanslama anlaşmasında da görüldüğü gibi, LG; fikri haklarımızı etkin bir şekilde koruma konusunda da oldukça hassas davranıyor.”

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*