Profilo derin dondurucular ile bayram lezzetleri hep taze

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin derin dondurucu modelleri; Kurban Bayramı’nda etlerinizi gönül rahatlığıyla muhafaza etmenizi sağlıyor. Çekmeceli dikey, sandık tipi ve tezgah seviyesi olmak üzere üç farklı modeldeki derin dondurucular her ihtiyaca yönelik çözümler sunuyor.

Kurban Bayramı bereketiyle geliyor. Kalabalık aile sofralarının kurulduğu ve kurban etlerinin paylaşıldığı bayramda, derin dondurucu ihtiyacı da artıyor. Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, derin dondurucu gamındaki üç farklı modeliyle her eve ve her ihtiyaca cevap veren çözümler sunuyor. Çekmeceli dikey derin dondurucular rahat bir kullanım sunarken; tezgah seviyesi olanlar dar alanlara uyum sağlıyor. Sandık tipi derin dondurucular ise kalabalık ailelerin geniş yer ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı oluyor.

Ağustos sıcaklarıyla birlikte kutlanacak Kurban Bayramı’nda kurban etlerinin yanında kışa hazırlanan mevsimlik meyve sebze de Profilo Dayanıklı Ev Aletlerinin derin dondurucu seçenekleri ile rahatlıkla korunabiliyor.

Çekmeceli dikey derin dondurucular ile kullanım kolaylığı

Profilo’nun kolay kullanımlı çekmeceli dikey derin dondurucuları mutfaklarda buzdolabı ile yan yana rahatlıkla kullanılıyor. Farklı üç boy seçeneği ve 192 litreden 255 litreye değişen iç hacimleri ile de etleriniz, sebze ve meyveleriniz için geniş bir yer sunuyor. Şok dondurma özelliğine sahip çekmeceli dikey derin dondurucular herhangi bir elektrik kesintisinde de 22 saate kadar koruma sunuyor.

Tezgah seviyesi derin dondurucular

Profilo tezgah seviyesi derin dondurucular özellikle mutfağında yeri olmayanlar için en uygun seçenek olarak öne çıkıyor. Tezgâh seviyesine uygun olarak tasarlanan derin dondurucular, 3 çekmecesi ve 92 litrelik kullanışlı iç hacminin yanında A++ enerji sınıfı özellikleri ile tasarruf sağlıyor.

Geniş ailelere geniş çözümler

Profilo’nun geniş aileler için ideal olan sandık tipi derin dondurucuları ise 143 litreden 390 litreye değişen iç hacimleriyle her ihtiyaca cevap veriyor. Herhangi bir elektrik kesintisinde 45 saate kadar koruma sağlayan sandık tipi derin dondurucular, tam olarak dolu olmadığında da eko modu ile elektrik tasarrufu sağlıyor.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, her eve ve her ihtiyaca yönelik derin dondurucularıyla tüketicisinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*