Arzum SmartFit Baskül ile yaz formunuzu kontrol altına alın

Uzun tatiller, açılan iştahlar ve düzensizleşen spor hayatı... Arzum, yaz sezonu boyunca formunuzu korumaya yardımcı olacak Bluetooth teknolojili vücut analiz baskülü Smartfit ile yanınızda.

Arzum Smartfit ile bu yaz kontrol sizde! Yağ, su, kas, kemik ölçümü yapabilen ve tüm analizleri akıllı telefonda toplayan Bluetooth teknolojili vücut analiz baskülü ile yaz formunuzu korumanız çok kolay olacak.

iOS ve Android cihazlarla uyumlu Arzum Smartfit basküldeki verileri görebilmek için, App Store ya da Google Play üzerinden FeelFit uygulamasını indirmeniz ve eşleştirme yapmanız yeterli. 20 kişiye kadar otomatik profil tanıma özelliğine sahip Arzum Smartfit Bluetooth teknolojili baskül, ailenizin ve arkadaşlarınızın da verilerini saklayabiliyor.

Ultra şeffaf geniş cam yüzeyinin üzerindeki led ekranıyla rahat ve okunabilir kilo verisi sunan baskül, 50 gr hassasiyet özelliğiyle de vücuttaki en küçük değişimi bile fark etmenizi sağlıyor. Fiziksel veri raporuyla günlük, haftalık, aylık ve yıllık vücut değerlerinizin değişimini gözlemleme fırsatı sunan Bluetooth teknolojili baskül, hedeflediğiniz kiloya ulaşmak için size tüm motivasyonu sunuyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*