Siemens elektrikli süpürgeler ile “akıllı” bahar temizliği

Evin her köşesinde bahar temizliğini hissetmek isteyenler Siemens Ev Aletleri’nin autoControl teknolojisine sahip Q8 serisi proEnergy ve proPower toz torbalı elektrikli süpürgeleri ile konfordan vazgeçmeden, her yüzeyde etkili sonuca ulaşıyor.

Bahar aylarında evlerini tazelemek isteyenler, temizliğe elektrikli süpürge ile başlıyor. Siemens’in akıllı autoControl teknolojisine sahip Q8 serisi VSQ8ECO66 kodlu proEnergy ve VSQ8K432 kodlu proPower elektrikli süpürgeleri, üstün performanstan ödün vermeden tüm yüzeylerde rahatlıkla hareket ediyor; evlerde derinlemesine bahar temizliğine hız katıyor.

A sınıfı hava filtreleme/emisyon performansı ve yıkanabilir hijyenik HEPA filtrelere sahip Q8 serisi süpürgeler, aynı zamanda çekilen tozların tekrar havaya karışmasını engelleyerek, geride tertemiz bir hava bırakıyor ve bu sayede alerjik rahatsızlıkları minimize ediyor.

Akıllı teknoloji ile köşe bucak temizlik

Siemens’in akıllı autoControl teknolojisi sayesinde, Q8 serisi proEnergy ve proPower ile derinlemesine temizlik hissi artık daha tatmin edici. Manuel bir değişiklik yapmaya gerek kalmadan farklı yüzeylere uyumlu süpürme imkânı sunan akıllı autoControl teknolojisi, zemin değişikliklerinde yaşanan basınç artışlarında akıllı sensörler sayesinde motor gücünü otomatik olarak ayarlıyor; zemine yapışmanın önüne geçerek duraksamadan hızlı ve mükemmel sonucu almayı garanti ediyor.

A+ enerji verimlilik sınıfına sahip Q8 serisi proEnergy ve proPower elektrikli süpürgeler, B sınıfı halı temizleme performanslarıyla derinlere işlemiş toz ve kirleri kolaylıkla çekiyor. Sert zemin ucu, hem hassas parke temizliğinde hem de fayans aralıklarının temizliğinde yardımcı olurken, ekstra geniş koltuk süpürme başlığı sayesinde koltuk ve kanepeleriniz hızlı ve etkili bir şekilde temizleniyor. powerSensor özelliğine de sahip olan yeni Q8 serisi elektrikli süpürgeler, toz torbası tamamen dolana kadar performansından taviz vermiyor ve daha seyrek torba değişimi imkânı sağlıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*