Profilo UltraFresh ile mangalın kokusu gitsin, size sadece keyfi kalsın

Baharla birlikte, sevdiklerimizle bir araya gelip sosyalleşmenin en keyifli yollarının başında mangal yapmak gelir. “Ah bir de şu üzerimize sinen kokusu olmasa” dediğimiz mangal keyfi, şimdi istenmeyen kokuları kısa bir sürede gideren Profilo UltraFresh Çamaşır Makinesi ile ikiye katlanıyor.

Tüketicilerinin hayatını kolaylaştıran ürünlerle yaşamlarına keyif katan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, şimdi de UltraFresh Çamaşır Makinesi ile mangal mevsimine ‘merhaba’ dediğimiz bu dönemde en büyük yardımcınız olacak. UltraFresh teknolojisi, yıkamaya gerek kalmadan havalandırma etkisi ile giysilerin üzerine sinen istenmeyen kokuların giderilmesini 30 dakika gibi kısa sürede üstelik ev ortamında sağlıyor. 

Havalandırma etkisiyle istenmeyen kokulardan kurtulun
Katıldığınız bir mangal partisi ya da kalabalık bir davetin dışında mutfakta yemek yaparken de karşı karşıya kaldığınız istenmeyen kokulardan giysilerinizi kolaylıkla arındırabilmenize olanak veren UltraFresh teknolojisinin en büyük özelliği bunu su ve deterjana gerek kalmadan yapabilmesi. Giysilerinize sinen kokuları, yıkamaya gerek kalmadan kolaylıkla arındıran çamaşır makinesi, aynı zamanda su ve deterjan kullanımını da azalttığından hem ev ekonominize hem de çevreye katkıda bulunmanıza olanak veriyor.  

UltraFresh’in zengin programları da hayatı kolaylaştırır
Profilo UltraFresh çamaşır makinesi, 9 kg.’lık geniş kapasitesi ve yüksek enerji tasarruflu kullanımının yanı sıra EkstraEkle, Ekspres 15’/30’ yıkama gibi zengin program seçenekleri ve opsiyonlarıyla da hayatı kolaylaştırıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*