Kärcher teknolojileri ile annenizin hayatını kolaylaştırın

Teknoloji baş döndüren bir hızla gelişmeyi sürdürüyor. Bu gelişme elbette hayatın her alanına da kolaylık olarak yansıyor. Alman markası Kärcher’in birbirinden kullanışlı ürünleriyle, anneler de ev temizliğinde teknolojiye geçiş yapıyor. Markanın geniş ürün yelpazesi, şimdi Anneler Günü’nün en doğru hediyesini arayanları bekliyor.

Bu Anneler Günü’nde annenizin hayatını kolaylaştıracak ürünler temizlik teknolojilerinde öncü Alman markası Kärcher’de… SC 4 EasyFix Buharlı Temizlik Makinesi, VC 6 Cordless OurFamily Pet Dikey Elektrikli Süpürge ya da WV 6 PLUS Cam Temizleme Makinesi ile annenizin yüzünde kocaman bir gülümseme yaratmak sizin elinizde.

Anneler İçin Hijyenik ve Kolay Temizlik…

Zemin başlığına ve sürekli olarak yeniden doldurulabilen, çıkarılabilir su deposuna sahip Kärcher SC 4 EasyFix buharlı temizleyici, rahat ve kesintisiz buharlı temizlik sağlıyor. İki kademeli buhar düzenlemesi sayesinde buhar yoğunluğu yüzeye ve kire göre ayarlanabiliyor. Geniş aksesuar yelpazesi ile fayansları, ocakları, davlumbazları ve hatta en küçük boşlukları bile hızlı bir şekilde yeni gibi parlatıyor ve en inatçı kirleri bile ortadan kaldırıyor. Ürün, kimyasal madde kullanmadan temizlik yapıyor ve evin hemen hemen her yerinde kullanılabiliyor. Kärcher buharlı temizleyiciyle derinlemesine temizlik, tipik ev tipi sert yüzeylerden virüslerin %99,999’unu* ve tüm yaygın ev bakterilerinin** %99,99’unu temizliyor. Böylece anneler evin hem temizliğini hem de hijyenini kolaylıkla sağlayabiliyor.

Evi Patili Dostuyla Paylaşan Annelere, Kärcher’den Özel Elektrikli Süpürge…

Anneniz evi ve hayatı patili dostlarıyla paylaşıyorsa Kärcher VC 6 Cordless OurFamily Pet Dikey Elektrikli Süpürge onun için en güzel hediye. Ürün, 50 dakikaya kadar çalışma süresiyle maksimum hareket özgürlüğü sağlayarak temizlikte mükemmel sonuçlar yaratıyor. Güçlü 250 Watt’lık motor, evcil hayvan tüylerinin ve ölü derilerin zahmetsizce vakumlanmasını sağlıyor. LED ışıklı ve motorlu zemin başlığı sayesinde cihaz hem sert zeminleri hem de halıları kolaylıkla temizliyor. Ürünün motorlu mini turbo başlığı da döşemeli mobilyalar ve şilteler için ideal. Toz haznesi tek bir tuşla kolayca boşaltılabiliyor. Ergonomik tasarım sayesinde de anneler tüm mobilyaların altına rahatlıkla ulaşabiliyor. 3 kademeli pil göstergesine sahip olan cihazın diğer bir avantajı ise süpürme sırasında evcil hayvanları rahatsız etmeyecek, düşük seviyede bir çalışma sesine sahip olması.

Kärcher ile Cam Temizlemek Anneler İçin Çok Kolay…

Camları silmek bazen anneler için çok zor olabilir. Neyse ki Kärcher’de bunun da kolayı var: WV 6 PLUS Cam Temizleme Makinesi… Ürün, geleneksel yöntemlerle karşılaştırıldığında cam temizliğini kolaylaştırmakla kalmıyor, üç kat daha hızlı hale de getiriyor. Kirli suyu vakumlayarak, sinir bozucu lekeleri yok ediyor, parlak ve ışıltılı bir cam temizliği sağlıyor. Üstelik fayans, ayna veya duş kabini gibi tüm düz yüzeyler için de uygun. Ürünün haznesi, kire temas etmeden hızlı ve basit şekilde boşaltılabiliyor. Düşük seviyede çalışma sesiyle de kullanım konforu sağlıyor. Cihazın, 100 dakikalık ekstra uzun pil ömrü, kesintisiz temizlik sağlarken, pil şarj göstergesi de pilin kalan dakika çalışma süresini gösteriyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*