Anneler Günü’nde mutlu eden hediyeler Singer’de…

Hepimiz, annelerimizi daima mutlu görmek isteriz. Anneler Günü de onlara mutluluk hediye etmek için en güzel fırsatların başında geliyor. Buharlı düzleştirici ve dikiş makineleri başta olmak üzere onların hayatlarını kolaylaştıracak birbirinden güzel hediye alternatifleri ise dikiş makinesinin mucidi Singer’de sizi bekliyor.

Dikiş bilmenin yemek yapmak kadar gerekli bir beceri olduğu yıllar artık çok geride… Ama dijital teknolojiye uyum sağlayan yeni nesil dikiş makineleri sayesinde dikiş, günümüzün en popüler hobileri arasında yer almayı sürdürüyor. Singer’in birbirinden kullanışlı ve teknolojik dikiş makineleri ise dikişi bir hobi olarak gören ve kendi modasını kendisi yaratmak isteyen tüm annelere hitap ediyor. Singer’in ev tipi dikiş makineleri, ekstra yüksek dikiş hızı, LCD ekran, dokunmatik dikiş seçim tuşları, desen ve zigsag yapabilme, otomatik iplik takma, LED ışık, surfile ve overlok dikişi yapabilme, seri ve sessiz çalışma, fermuar dikimi, esnek dikiş-penye, jarse kumaş dikebilme özellikleri ile dikkat çekiyor. Ayrıca lastik dikimi ve gizli paça dikişi, çift iğne kullanımı ile yan yana paralel dikiş yapabiliyor, kasnak nakışı uygunluğu ile Çin iğnesi, beyaz iş gibi çeşitli nakış tekniklerini uygulayabiliyor. Opsiyonel ayaklarla; kenar kıvırma, nervür, büzgü, aplike, kapitone gibi çalışmaları kolayca gerçekleştirmek de mümkün oluyor. Özellikler bunlarla da sınırlı değil, Singer dikiş makinelerinde daha birçok teknolojik fonksiyon da bulunuyor.

Singer buharlı düzleştiricilerle ütü yapmak keyfe dönüşüyor…

Kıyafetlerin üzerine yoğun buhar püskürterek kumaştaki kırışıklıkların daha kolay düzleşmesine yardımcı olan, ayrıca geleneksel ütülere göre daha hızlı ve daha pratik çözümler sunan buharlı düzleştiriciler, günümüzün en trend ürünleri arasında. Singer buharlı düzleştiriciler ise hızlı ve kesintisiz güçlü buhar özellikleri ile kıyafetlerdeki ütülenmesi zor bölgeleri bile kolayca düzleştiriyor. Ayrıca yüksek buhar gücü ile ütülerken giysilerde hijyen de sağlıyor. Kısa sürede ısınarak kullanıma hazır hale gelen Singer buharlı düzleştiricilerle ütü yapmak anneler için çile olmaktan çıkıp bir keyfe dönüşüyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*