Miele Boost Torbasız Süpürge ile kompakt tasarım ve yüksek çekiş gücü bir arada

Miele, üstün teknoloji ile üretilen elektrikli süpürge seçenekleriyle her evin ihtiyacına yönelik çözümler sunuyor. Miele Boost CX1 torbasız süpürge kompakt tasarımı ve yüksek emiş gücüyle kusursuz bir temizlik sunuyor.

Miele, zamana meydan okuyan zarif tasarımlı elektrikli süpürge seçenekleriyle konforlu bir kullanım sunuyor. Miele Boost CX1 torbasız süpürge, uzun süreli temizleme gücü, benzersiz filtreleme özelliği ve yüksek performansıyla evlerin vazgeçilmezi olurken, yüksek emiş gücünün yanı sıra kompakt tasarımı ile her mekana uygun oluyor.

Miele Boost CX1, Vortex teknolojisi sayesindeki güçlü temizleme performansı ile maksimum temizlik sağlarken, kompakt tasarımı ve kolayca taşınabilir hafifliği yapısıyla dar alanlarda hareket rahatlığı ve kullanım kolaylığı sunuyor. TrackDrive özelliği sayesinde sağlam yol tutuşuna sahip Miele Boost CX1, süpürme esnasında mobilya ve zemine zarar vermeden, her adımınızı takip ederek hareket esnekliği sağlıyor. Yan tarafında bulunan tekerlekler merdiven gibi zorlu alanlarda yuvarlanma veya devrilmeyi önleyerek güvenli bir temizlik sunuyor. Hijyenik Airclean filtresi ile maksimum hijyen sunan Miele Boost CX1, şık tasarımıyla göz dolduruyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*