Bosch Home Comfort’a Yılın Tüketici Markası Ödülü

Bosch Home Comfort Group, ‘her zaman her yerde önce müşteri’ yaklaşımı doğrultusunda müşterileriyle kurduğu sağlıklı ve sürdürülebilir ilişki nedeniyle bu yıl ALFA Awards’ta Isıtma kategorisinde ‘Yılın Tüketici Markası’ ödülüne layık görüldü.

İklimlendirme sektörünün önde gelen şirketlerinden Bosch Home Comfort Group, Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle gerçekleştirilen araştırma sonucunda ALFA Awards’ta Isıtma kategorisinde ‘Yılın Tüketici Markası’ seçildi.

Türkiye genelinde 12 ilde bin 200 kişiyle yüz yüze yapılan görüşmelerin sonucunda; ‘Müşterilerin arzu boyutu’, ‘Markayı deneyimleme istekleri’, ‘İletişim boyutu’ ve ‘İlişki boyutu’ gibi müşteride ilk izlenimi oluşturan satış öncesi ilişkiler değerlendirildi.

‘Her zaman her yerde önce müşteri’ yaklaşımı doğrultusunda müşterilerini ilk sıraya koyan, kaliteli ve yenilikçi ürünleriyle olduğu kadar bu yaklaşımıyla da tüketicilerin gönlünü kazanan Bosch Home Comfort Group, Isıtma kategorisinde ‘Yılın Tüketici Markası’ ödülüne layık görüldü.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*