Kutup Şirketler Grubu, koleksiyonluk klasik araç çekilişi devam ediyor

“Teknolojide Yeniliği Hediyede Klasiği Seviyoruz” sloganı ile yine alanında bir ilke imza atan Kutup Şirketler Grubu tarafından 3. koleksiyonluk klasik aracın verildiği çekiliş; 20 Ocak 2023 tarihinde Kutupplex yerleşkesinde çekiliş hak sahiplerinin de katılımıyla gerçekleşti.

Geçtiğimiz yıl müşterilerine koleksiyonluk klasik Chevrolet Deluxe ve Volkswagen Vosvos hediye eden Kutup Şirketler Grubu bu kez müşterilerine koleksiyonluk klasik Dodge aracı hediye etti. 500.000’in üzerinde başvurunun bulunduğu ve müşterilerin çekiliş alanında da hazır bulunduğu organizasyonda, çekiliş noter eşliğinde halkın huzurunda canlı ve şeffaf olarak gerçekleşti. 1 asil ve 1 yedekten oluşan çekiliş büyük ilgi gördü. Koleksiyonluk klasik Dodge aracı sahibine kavuşturan Kutup Şirketler Grubu, müjdeli haberi yine çekilişinde duyurdu.

Kutup mağazalarından yapılacak olan her 250 TL’lik alışverişe 1 çekiliş hakkıyla yine rengi ve duruşuyla kendine hayran bırakan koleksiyonluk klasik 1951 Model Dodge Coronet aracı ve beraberinde 10’larca elektronik ürünü müşterileriyle buluşturuyor.

1954 yılında Buzdolabı üretimi ve perakendeciliği ile başlayan firma yolculuğu günümüzde elektronik, elektrikli ev aletleri televizyon, beyaz eşya, yatak, baza, küçük ev aletleri ve GSM ürünlerinin perakendeciliği ile devam ediyor. Kutup Şirketler Grubu Ankara’da bulunan 39 mağazası, Kutupplex yerleşkesi, Kutup Lojistik Merkezi ve Kutup Akademi ile sektöre öncülük de ediyor. Çekilişin gerçekleştirildiği Mahall İş ve Yaşam Merkezi’nde yer alan Kutupplex, bünyesinde 200’ü aşkın personel ve 4.000 metre kare alanında cadde kültürünü yaşatmaya çalışıyor. Evinizin konforunda Alışveriş kolaylığı sunan yerleşkede Samsung, LG, Bosch, Yatsan / Tempur, Philips, Apple, Xiomi, Tefal, Altus ve Miele markalarını bir arada sunuyor. bulmanız ve istediğiniz ürüne hızlıca ve deneyimleyerek sahip olmanız mümkün. Çekilişlerde verilecek klasik araçlar da Kutupplex yerleşkesinde meraklılarını bekliyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*