Beyaz eşya sektörünün yeni ihracat fuarı: İSFA23 Elektrik ve Elektronik Ev Teknolojileri İhracat Fuarı

02-05 Mart 2023 tarihlerinde, Cumhuriyet’imizin 100. Yılında ilkini gerçekleştirecek olan İSFA23, Türkiye ve dünyadan sektörlerinin lideri ev teknolojileri üreticilerini ve markalarını İstanbul’da ağırlayacak. İSFA23, Türkiye’nin ve Batı’nın beyaz eşya üretim gücünü Doğu’nun potansiyeli ile buluşturacak.

02-05 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek İSFA23, Türkiye’nin en büyük fuar alanı olan İstanbul Fuar Merkezi’nde 100.000 metrekare alanda ziyaretçileriyle buluşacak.

Ambiyans Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucusu İrfan Tıraş; İSFA23’ün ihracat için öneminin yanı sıra, İstanbul’un da İSFA23’e kattığı değerden bahsetti: “İstanbul tarih boyu Doğu ve Batı arasındaki ticarette köprü vazifesi gören dünyanın en önemli “ticaret başkentlerinden” biri. İstanbul’un bu cazibesi onu çağlar boyunca hemen her alandaki iş erbabının durağı haline getirmiştir. Bu yönüyle İstanbul, dünya ticaret yollarının kesiştiği bir kent olarak doğal bir fuar merkezidir. Yurt dışından ve yurt içinden gelen katılımcılara sunacakları ve sağlayacaklarıyla İstanbul’un dünyada bir eşi benzeri daha yoktur.”

1997 yılında Türkiye’nin ilk “Ev ve Mutfak Ürünleri” fuarını gerçekleştiren Ambiyans Fuarcılık A.Ş.’nin girişimi ve ev sahipliği ile gerçekleşecek olan İSFA23; katılımcı firmaların yeni pazarlara açılmasını ve ihracat paylarını artırmasına olanak sağlamayı amaçlıyor. Üretime dayalı yeni ekonomik modelleri destekleyip, birçok farklı sektörden üreticileri bir araya getirerek, uluslararası ticaretin güçlenmesi için çalışıyor.

Elektrik, Elektronik, Beyaz Eşya sektörü; Almanya İfa Berlin, Amerika Ces Vegas ve İspanya Matelec Madrid’den sonra İSFA23 Cumhuriyet’in 100. Yılında, Dünyayı ve sektörü İstanbul’da buluşturuyor.

Sürdürülebilir kalkınma

İSFA23, vizyonunu ifade ederken sürdürülebilir kalkınma imkanları da sağlamayı da hedefliyor. Temiz enerji, insana yakışır iş ve ekonomik büyüme, sorumlu tüketim ve üretim, sanayide yenilikçilik, sürdürülebilir ev, şehir ve toplum gibi başlıklar İSFA23’ün sosyal sorumluluk misyonlarının merkezinde yer alıyor. Ek olarak yeni teknoloji, ürün ve bakış açılarını İSFA23’te dünyaya sergileme fırsatı bulacak sanayiciler ve yatırımcılara sürdürülebilir ihracatta önemli fırsatlar sunmayı planlıyor.

“İSFA23, sürdürülebilir kalkınma misyonu ışığında ülkemiz yerli ve çok uluslu markalarının inovasyon ve patentlerini dünyaya tanıtmayı ve ihracattan aldıkları payı büyütmeyi hedefliyor.”

İhracat odaklı bir fuar olarak İSFA23, dünyada elektronik ev teknolojileri, beyaz eşya, ev ve yaşam ürünlerini üreten ve bu ürünlere ihtiyaç duyan pazarları hedeflemektedir.

ISFA23, ülkemizde üretim yapan yerli ve yabancı küresel markaların yanı sıra ürün ve teknolojileriyle dış pazarlardan pay almayı hedefleyen işletmeler için de önemli fırsatlar sunacaktır.

Pandemi döneminde artan talepler sebebiyle yükselen ihracat, günümüzde daralma eğilimi göstermektedir. İSFA23, böyle bir dönemde ülkemiz ihracatına güçlü bir ivme kazandıracaktır.

Ambiyans Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucusu İrfan Tıraş

Yatırım ve üretimin kesiştiği nokta

İSFA23 sergileneceği 02-05 Mart 2023 tarihine kadar Türkiye ve dünyada yoğun iletişim çalışmaları sürdürecektir.

İSFA23, sergileneceği Mart 2023 tarihine kadar Türkiye ve dünyada yoğun iletişim çalışmaları sürdürecektir. Uluslararası pazarlardan üst düzey 400’den fazla yatırımcı ve yönetici

İSFA23’te yer alacak. Fuar süresince sektör öncüleri, kanaat liderleri, entelektüel aktivistler, dijital çağın önemli kişileri ihracaat, sürdürülebilir kalkınma, İstanbul, dijital çağ ve yaşam konularında seminer ve konferanslar verecek bu yayınlar İSFA23 iletişim organlarından paylaşılacaktır.

Konferans ve Seminerler

Fuar süresince sektör öncüleri, kanaat liderleri, entelektüel aktivistler, dijital çağın önemli kişileri; ihracat, sürdürülebilir kalkınma, İstanbul, ev, teknoloji ve yaşam konularında seminer ve

konferanslar verecek bu yayınlar İSFA23 iletişim organlarından paylaşılacaktır.

Yeni Nesil Fuarclıık ve Sanat

İSFA23 sosyal sorumluluk misyonu gereği çevre, yaşam, teknoloji, tasarım ve kalkınmada sürdürülebilirliği odağına almış bir organizasyon. Geleneksel stantlara eşlik eden sürdürülebilirlik ve dijital yaşam temalı dünya çapındaki sanatçıların eserleri İSFA23 sergi alanında yer alacak.

Vip Asistan

İSFA23, sektörün aktif karar vericisi pozisyonundaki yabancı konuklarının seyahatlerini organize ettiği gibi otel – fuar arası ulaşımlar, randevu, toplantı ve görüşmelerini de takip edip düzenleyecek bir destek ekibi oluşturuyor. VIP Asistan ekibi; elit konukların kültürel, gastronomi ve alışveriş ziyaretleri gereksinimlerinde onları doğru şekilde yönlendirecek.

SİZ de İSFA23’te yerinizi ayırtın:

Daha fazla bilgi için

info@ambiyans.org

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*