Remington, Plus X Awards’ta ödülleri topladı

Remington, dünyanın önde gelen tasarım ve inovasyon ödülleri arasında gösterilen Plus X Awards'ta, inovasyon, yüksek kalite, dizayn ve kullanım kolaylığı avantajlarıyla öne çıkan üç farklı ürünüyle ödül almaya hak kazandı.

luslararası ölçekte düzenlenen tasarım ve inovasyon yarışması Plus X Awards, teknoloji, spor ve yaşam alanlarına dokunan küresel markaları ödüllendirdi. Bu yıl Almanya’da düzenlenen, 700’den fazla uluslararası markanın katılımcı olduğu organizasyonda dünyanın lider elektrikli kişisel bakım ürünleri markası Remington’ın üç ürünü sağlık ve kişisel bakım kategorisinde, 2022 yılının en beğenilen ürünleri seçildi.

Remington’ın akıllı OPTIheat teknolojisiyle tasarlanan ürünü Proluxe saç düzleştiricisi, yüksek kalite, dizayn ve kolay kullanım özellikleriyle ödül almaya hak kazanırken, Akıllı StyleAdapt™ teknolojisine sahip kurutma makinesi Proluxe You ve hydracare soğuk buhar teknolojisiyle fark yaratan ürünü Hydraluxe Pro Saç Düzleştirici ise inovasyon, yüksek kalite, dizayn ve kolay kullanım özellikleriyle öne çıkarak ödülün sahibi oldu. Uzman bir jüri heyeti tarafından oylanan yarışmada Proluxe ve Hydraluxe Pro ürünleri ayrıca “2022 Yılının En İyi Ürünü” ödülüne de layık görüldü.

Remington’ın başarısına dair konuşan Spectrum Brands Türkiye Pazarlama Müdürü Cemil H. Durgun, “Remington, 1937 yılından bu yana kişisel bakım ürünlerinde hem kadınların hem de erkeklerin hayatını kolaylaştıracak çözümler sunmaya odaklanıyor. Tüketicinin sürekli olarak ihtiyaçlarının değiştiği günümüzde inovasyon, kalite ve tasarım bizim için olmazsa olmaz. Artık tasarım tek başına yeterli değil. Tasarımı teknoloji, inovasyon ve fonksiyonlu çözümlerle birleştirmek gerekiyor. Tüketicinin ihtiyacına göre kendini sürekli yenileyen ve adından söz ettiren Remington olarak, yenilikçiliğimizi, yaratıcılığımızı ve tasarımdaki özgünlüğümüzü tescilleyen bu prestijli ödüllere layık görüldüğümüz için mutluyuz. Bu, Remington’ın bu yıl içinde inovasyon gücünü kanıtladığı ikinci ödül. Teknolojimizle ve inovasyon gücümüzle olduğu kadar tasarımlarımızla da dünyanın dikkatini çeken başarılara imza atmaya, tüketicimizin hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*