Dyson, Yalıkavak Marina’da ilk pop-up satış noktasını açtı

Yalıkavak Marina’da açtığı pop-up satış noktasıyla perakende alanındaki büyümesine devam eden Dyson, Bodrum’daki ilk satış noktasının açılışını, Elle Dergisi iş birliği ile düzenlediği etkinlikle kutladı.

Dyson, Bodrum’daki kullanıcılarına en iyi hizmeti sunabilmek için ilk pop-up satış noktasını Yalıkavak Marina’da açtı. Dyson, bu yeni açılışla birlikte Türkiye’deki direkt satış noktası sayısını 20’ye çıkardı.

Bodrum’daki ilk pop-up satış noktasının açılışını, Elle Dergisi’nin iş birliğiyle gerçekleşen keyifli bir etkinlikle kutlayan Dyson,  güzellik ve moda dünyasını bir araya getirdi. Yalıkavak Marina’da bulunan pop-up satış noktasını ziyaret eden ve ürünleri deneyimleyen konuklar, daha sonra tekneyle açılarak Dyson’ın yeni pop-up store açılışını eğlenceli bir tekne partisiyle kutladı. Tekne partisine; Aybüke Pusat, Didem Soydan, Nilay Cafer, Nur Bilen Yavuzer, Ahmet Çoban, Cansu Akın gibi pek çok ünlü isim ve influencer katıldı.  

Bodrum’da uygulamalı alışveriş deneyimi

Dyson teknolojisinin, Dyson uzmanlarıyla deneyimlenmesi ve anlatılmasıyla doğru bir şekilde tüketicilere aktarıldığına inanan marka, Yalıkavak Marina’daki pop-up satış noktasıyla ziyaretçilere uygulamalı bir alışveriş deneyimi sunmaya odaklanıyor.

Dyson satış noktasında kullanıcılara keyifli bir alışveriş deneyimi sunulurken, ziyaretçiler uzmanlar tarafından karşılanarak diledikleri ürünü deneyimleyebiliyor ve en son teknolojiler hakkında detaylı bilgi alabiliyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*