Türkiye’nin hem silip hem de süpürme özelliğine sahip ilk kablosuz dik süpürgesi

Philips Ev Aletleri, hem süpürme hem de silme özelliğine sahip piyasadaki tek kablosuz dik süpürge olan SpeedPro Max Aqua Plus ile evlerinizdeki temizlik anlayışını değiştiriyor

Philips SpeedPro Max Aqua Plus, özel çift taraflı emiş gücüne sahip benzersiz Aqua başlığı sayesinde hem süpürme hem silme işlemini tek harekette gerçekleştiriyor. Cihaz, bu iki özelliğe bir arada sahip olan piyasadaki tek kablosuz dik süpürge olarak da öne çıkıyor. Tek seferde toz, kir ve zorlu lekeleri önce PowerCyclone 10 teknolojisinin güçlü emiş gücü ile süpürüp sonra ıslak silerek tek harekette verimli ve derin temizlik çözümünü sunuyor.

Temizliği tek seferde tamamlayın

Hem kuru hem mop özelliğine sahip Philips SpeedPro Max Aqua Plus, devrim niteliğindeki teknolojisi ile kolay ve verimli bir temizlik deneyimi sunuyor. Özel başlığı ile her harekette önce süpürme sonra da ıslak silme işlemini tek seferde gerçekleştirebiliyor. Kuru başlığında bulunan LED ışıklar gözle görülmeyen tozları ortaya çıkarırken, 360 çekim gücüyle de tozları her yönden çekiyor. SpeedPro Max Aqua, birlikte satılan birçok ek başlığı ile dip köşe temizliğinde, araba temizliğinde, raf ve masa gibi yüzeylerin temizliğinde de pratik bir şekilde kullanılabiliyor. Uzun ömürlü lityum pilleri sayesinde 80 dakika kullanım süresi sağlıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*