Yeni Tefal Shop Bakırköy Capacity’de açıldı

Groupe SEB'in yeni mağazalaşma stratejileri çerçevesinde açtığı Tefal Shop, İstanbul Bakırköy'de bulunan Capacity AVM'de hizmete girdi.

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük ve önemli küçük ev aletleri üreticilerinden Tefal, yaptığı yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor. Groupe SEB bünyesinde faaliyetlerine devam eden Tefal, geleneksel satış kanallarındaki büyümesini İstanbul Bakırköy’de yeni açtığı mağazasıyla sürdürdü. Groupe SEB’in yeni mağazalaşma stratejileri çerçevesinde açtığı Tefal Shop, İstanbul Bakırköy’de bulunan Capacity AVM’de hizmete girdi. Açılışa Groupe SEB Pazarlama Direktörü Ege Pekkınran ve Groupe SEB Perakende Satış Müdürü Kutay Özbek de katıldı.

Mağaza sahibi Selçuk Karaoğlan açılış esnasında duygularını söyle paylaştı; Önce profesyonel yöneticisi, sonrasında ise bayisi olarak 28 yıldan bu yana hizmet ettiğim Tefal markasının büyüyen ailesinin içinde yer almak son derece gururu verici. “Tefal Shop” yapılanmasının, 1 mağazadan günümüzde 133 mağazaya kadar büyüdüğü bu 25 yıllık yolculuğun her anına şahitlik eden biri olarak, Tefal tabelasını taşımaktan onur duymaktayım. Sahiplendiğimiz bu mağazacılık geleneğini gelecek nesillere taşıyacak, marka bayrağı altında hizmet etmeye devam edeceğiz. Yaşadığımız kriz ortamında dahi, Bakırköy Capacity Avm de açtığımız yeni mağazamız, bunun ve markamıza duyduğumuz güvenin en büyük göstergesidir. Öte yandan açıldığımız ilk günden itibaren gördüğümüz büyük ilgi ve teveccüh de yine Tefal markasına duyulan güvenin tüketici tarafındaki en büyük dayanağıdır

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*