Değişen tatil alışkanlıklarının vazgeçilmez ürünü

Üstün ses performansı ve kullanışlılığıyla öne çıkan JBL Clip 4 hoparlör, şehir hayatından uzaklaşıp rahatlamaya ve üzerinizdeki stresi atmaya gittiğiniz tatillerde size eşlik edecek.

JBL Clip 4 hoparlör

Araştırmalara göre, pandemi sonrası ortaya çıkan belirsizlik ve temkinli davranma ihtiyacı birçok insanın tatil alışkanlıklarında değişikliğe yol açıyor. Bu sebeple öncesine kıyasla daha fazla insan kamp alanlarında ve bungalov evlerde kalmayı, karavanla seyahat etmeyi tercih ediyor. Aynı zamanda, doğayla iç içe olma isteği ve açık hava etkinliklerinin daha fazla tercih edilmesi, tekne kiralamaya, içerisinde jakuziden ısınma sistemlerine pek çok lüks özellik bulunan glamping kamplara, izole ve karavan otellerde yapılan tatillere olan talebi artırıyor. JBL Clip 4 Bluetooth hoparlör ise klips özelliğiyle sırt çantalarına, kalın bir ağaç dalına ya da karavan dolabının sapına takılabilmesiyle, doğayla iç içe tatilleri tercih edenlerin yol arkadaşı olacak. Özellikle karavan tutkunları, tırmanma ve trekking severler, Clip 4 Bluetooth hoparlör ile istedikleri yerde kesintisiz müziğin sağladığı konforlu deneyimi yaşayacak.

Üstün ses performansı ve kullanışlılığıyla öne çıkan JBL Clip 4 hoparlör, IP67 sertifikalı suya ve toza dayanıklı yapısıyla her anınıza eşlik edecek. 10 saate ulaşan çalma süresi, dayanıklı tasarımı ve hafifliğiyle JBL ailesinin sevilen üyesi Clip 4 hoparlör, yapılan açık hava etkinlikleri ve arkadaş buluşmalarının da vazgeçilmezi olacak.

Cesur bir stil ve ultra taşınabilir tasarım

Bluetooth bağlantısı üzerinden akıllı telefon, tablet veya diğer cihazlara kolaylıkla bağlanan Clip 4, JBL Orijinal Pro Sound özelliğiyle olağanüstü ses deneyimi sunuyor. JBL Clip 4, 9 farklı renk seçeneği, cesur stili ve kolay taşınabilme özellikleriyle tarzını yansıtmak isteyenlere de hitap ediyor.

JBL Clip 4 Bluetooth hoparlör, önde gelen teknoloji mağazaları ile online satış noktalarından temin edebiliyor.  

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*