Bahar temizliği yaparken Anker eufy süpürgeleri yanınızda

İster robot süpürgeleriyle olsun ister dikey süpürgeleriyle, Anker eufy evdeki temizliğin bir numaralı destekçisi olmaya aday.

Anker eufy süpürge

Havaların ısındığı, yaza hazırlık yaptığımız bahar aylarında sürekli ertelediğimiz bir iş bizi bekliyor: Bahar temizliği… Kışlıkların kalkıp yerini yazlıklara bıraktığı, evin köşe bucak temizlendiği bu dönem, pek çoğumuz için yorucu geçiyor. Ancak hayatı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, eufy kategori markasının temizlik işini kolaylaştıran süpürgeleriyle rahat bir nefes aldırıyor. İster robot süpürgeleriyle olsun ister dikey süpürgeleriyle, Anker eufy evdeki temizliğin bir numaralı destekçisi olmaya aday.

Türkiye’deki herkesi Anker teknolojisi ve kalitesi ile bir araya getirmek misyonuyla hareket eden Anker, her dönemde kullanıcılarına her bütçeye uygun ürünler sunmayı sürdürüyor. Eufy kategori markasıyla ev yaşamının konforu ve güvenliği üzerine teknolojiler geliştiren Anker, yaz aylarına hazırlık yaptığımız bu dönemde evlerdeki temizlik işini üstlenen süpürgeleriyle kullanıcılarını memnun ederek bahar temizliğinin külfetli bir iş olmasını engelliyor. Şehir yaşamının koşuşturmacası arasında bahar temizliğine vakit ayıramayanlar için hayat kurtarıcı olan robot süpürgeler ve dikey süpürgeler pandemi döneminde olduğu gibi bu dönemin de yıldızı olmaya aday. Anker,  eufy kategori markasıyla bu alanda geliştirdiği ve sektöre yön verdiği son teknoloji ürünlerle kullanıcılarının yüzünü güldürmeyi başarıyor. Hem paspaslama hem de süpürme özelliğine sahip eufy RoboVac G30 Hybrid ve dünyanın ilk çift türbinli robot süpürgesi eufy RoboVac X8 Hybrid robot süpürgeleri alanında dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Dikey süpürge alanında da ezberleri bozan HomeVac H30 Infinity 2’si 1 arada Kablosuz Dikey Süpürge gelişmiş özellikleriyle bahar temizliğinin kolaylaştırıcılarından oluyor.

Bahar temizliğinde Anker eufy’e güvenin

Anker, eufy kategori markasıyla ev yaşamının konforuna ve güvenliğine yönelik geliştirdiği ürünlerle ev işlerine ayrılan süreyi kısaltarak daha verimli bir şekilde kullanıyor. Tek kullanımlık veya yeniden kullanılabilir paspas seçenekleriyle eufy RoboVac G30 Hybrid, sessizliğiyle ve sesli asistanla komut alabilmesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Özel çift Hall Sensörleri, Akıllı Dinamik Navigasyon 2.0 özelliği ve Gyro-navigasyon teknolojisiyle beklentileri aşıyor.  2’si 1 arada vakum ve paspas özelliği, 250 ml’lik ekstra büyük su deposu, AI.Map™ 2.0 Teknolojisi ve iPath™ Lazer Navigasyonu teknolojileriyle temizliği bir üst kademeye taşıyan dünyanın ilk çift türbinli robot süpürgesi RoboVac X8 Hybrid ise 2 x 2000 Pa emiş gücüyle pek çok yeni teknolojiyi kullanıcılarla buluşturuyor. Son teknoloji özelliklerle donatılmış HomeVac H30 Infinity 2’si 1 arada Kablosuz Dikey Süpürge de 80 AW/16kPa’lık güçlü emiş gücü, 2500 mAh bataryası ve TriPower System™ teknolojisi sayesinde evi kısa sürede tertemiz hale getirebiliyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*