Lezzetli, sağlıklı ve pratik yiyecekler için Philips Airfryer XXL

Philips Airfryer XXL ile evlerde artık pratik, lezzetli bir o kadar da sağlıklı yemekler yapmak mümkün. Maksimum lezzet, minimum yağ, zahmetsiz kullanım sağlayan Philips Airfryer XXL, kullanıcıların en büyük yardımcısı.

Kullanıcıları için her zaman en iyisini düşünen ve kullanıcılarının ihtiyaçlarını dinleyerek çözümleriyle her gün yaşamları kolaylaştıran Philips, Airfryer XXL ile çok yağlı ve sağlıksız pişirme yöntemlerini rafa kaldırıyor. Fazla yağ içerdiği için yemekten çekindiğiniz tüm yemekleri zevkle yiyebilmenize imkân sağlayan Airfryer XXL, mutfaklara sağlık getiriyor. 

Philips Airfryer XXL, en sevilen yiyecekleri çok az yağ ile veya hiç yağ olmadan, sıcak havayla kızartıyor. Yeni Fat Removal teknolojisi ile yiyeceklerin fazla yağdan arınmasını sağlayarak, kızartma yapmanın en sağlıklı yolunu sunuyor. Airfryer XXL, geniş iç hacmi sayesinde tüm aile için tek seferde yemekleri kızartabilir, aynı zamanda ızgara yapabilir ya da  fırınlayabilir., Sıcak tutma özelliği ile de yemekleri 30 dakikaya kadar aynı ısıda saklayabilme imkanına sahip.. En uygun sıcaklığı; önceden ayarlanmış pişirme programlarını içeren dijital ekranı ile en doğru süreyi seçmenizi sağlayan Airfryer XXL, entegre koku giderici hava filtresi ile mutfakta istenmeyen yemek kokularının da önüne geçiyor. Bulaşık makinesinde kolayca yıkanabilen parçaları pişirme sonrasında hem temizleme kolaylığı sunuyor hem de pratikliği sayesinde mutfakta geçirilen zamanı kısaltıyor. 

Airfryer XXL’abütün bir tavuk veya 1,4 kg  yiyecek sığabilir

Yeni Airfryer XXL ile aile boyu yemekler pişirilebilir. Tam boy kapasitesi sayesinde büyük ve lezzetli yemekleri daha kolay pişirmeyi mümkün kılan ürün ile bütün bir tavuk, hatta 1,4 kg’ye kadar kızartma pişirilebiliyor. Büyük 7,3 L kapasiteli tavayla altı porsiyona kadar servis yapılabiliyor. Airfryer XXL, 5 adet ön ayarlı pişirme programları bulunan dijital ekranı ile dondurulmuş patates, et, balık, bütün tavuk ve tavuk butlarının bir düğmeye basılarak pişirilebilmesinde kullanımı kolay sağlıyor. 

Airfryer XXL ile her güne farklı ve pratik bir tarif 

AirfryeR XXL, her çeşit lezzetli, sağlıklı yemeği hazırlayabileceğiniz 200’den fazla tarife ulaşabileceğiniz mükemmel bir uygulama sunuyor: NutriU!

Et yemeklerinden sebze tariflerine, sağlıklı başlangıç önerilerinden pizzaya kadar birbirinden farklı tarif seçeneği ile Airfryer’da yemek yapmak sağlıklı olduğu kadar pratik.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*