Yılın en inovatif ev eşyası kategorisinin birincisi oldu

Izgara üreticisi George Foreman, “Yılın İnovatif Ürünleri” araştırmasında Yılın En İnovatif Ev Eşyası kategorisinin birincisi oldu. Izgaranın en önemli özelliği dumansız olması. Ayrıca yüzde 42’ye kadar daha az yağla pişirme olanağı sunuyor ve hızlı ısınma özelliği sayesinde eti mühürleyerek lezzetini ve proteinini içine hapsediyor.

Izgara üreticisi George Foreman

Her geçen yıl tüketicilerin ürünlere dair beklentileri artıyor, talepler değişkenlik gösteriyor. Bu bir ızgara da olsa durum pek farklı değil. Dünyadaki en büyük sağlıklı ızgara üreticilerinden biri olan George Foreman da başarısını, adını aldığı ünlü ağır sıklet boksörü George Foreman’un sağlıklı yaşam alanında yaptığı çalışmalara borçlu.

Bu ızgaraların diğerlerinden farkı plakalarının çok daha hızlı ısınıyor olması. Böylelikle besinlere ısı şoku uygulayarak özünde bulunan suyun ve su ile beraber mineral ve vitaminlerin de hapsedilmesini sağlıyor. Bu sayede yüzde 42’ye kadar yağsız pişirme yapılabiliyor.

Yaz mevsiminde mangal yakmayı çok sevsek de bu oyalayıcı işlem çoğu kez bir angarya oluyor. George Foreman ızgaralarsa çabuk ısınması, pişirme ayarlı olması, kolay temizlenmesi ve her an her yere taşınabilir olması sebebiyle oldukça zahmetsiz ızgara yapabilme şansı veriyor.

Üstelik George Foreman ile ızgara yapmak için yaz mevsimini beklemeye gerek yok. Barbekü tarzında tasarlanmış ızgarayı ister dışarıda ister iç mekanda %87’e kadar kokusuz ve dumansız bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Hassas sıcaklık probu sayesindeyse besinlerin ne kadar pişmesi gerektiğini ayarlayabileceğiniz ızgarada lazanyadan bifteğe, her türlü sebze meyveyi pişirmek hatta tatlı bile yapmak mümkün.

Zamandan ve enerjiden tasarruf yaparken; aynı zamanda sağlık ve kullanım kolaylığı da sunan George Foreman ızgaralar tüm bu özellikleriyle, YouGov tarafından Marketing Türkiye dergisi için gerçekleştirilen “Yılın İnovatif Ürünleri” araştırmasına göre “En İnovatif Ev Eşyası” kategorisinde birinciliğe layık görüldü.

2 Comments

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*