Robot Süpürge ile temizlik iş olmaktan çıkıyor

Bahar mevsimi artık kendini iyiden iyiye hissettirirken evlerde de bir bahar temizliği heyecanı başladı. Homend’in üstün teknoloji ile ürettiği Alex Laser Robot Süpürge ile temizlik iş olmaktan çıkarak keyfe dönüşecek.

Homend Alex Laser

Ürünlerinin tasarımı ve fonksiyonelliği ile hayatı kolaylaştıran küçük ev aletleri markası Homend’in Alex Laser Robot Süpürgesi ile evlerde temizlik yapmak artık daha da keyifli olacak. Birçok teknolojik özelliğe sahip olan Alex Laser Robot Süpürge, en az sizin kadar titiz ve evde temizlenmedik nokta bırakmıyor.

Homend Alex Lazer Robot Süpürge

Haritalama özelliği ile mükemmel temizlik

Temizlikte en iyi dostunuz Homend Alex Lazer Robot Süpürge ile artık temizlik bir keyif haline geliyor. Alex Laser 3 boyutlu lazer tarama teknolojisi LIDAR (Light Detection and Ranging) ile evinizin milimetrik haritasını çıkartıp, yüksek hassasiyetli ışınlarla optik yanılsamaların önüne geçerek, her türlü ışıklı ortamda mükemmel performans sağlıyor. Gelişmiş haritalama özelliği sayesinde 5 farklı alanın haritasını ayrı ayrı saklayabilir. Temizlenmesi istenilen ve istenilmeyen alanlar için işaretleme özelliği de bulunuyor.

Yüksek performans

Laser Robot Süpürge, temizlik esnasında 3000 mah lityum piliyle 140 dakika boyunca gücünden ve performansından hiçbir şey kaybetmeden çalışabiliyor. Standard, sessiz mod ve turbo olmak üzere 3 farklı temizlik modu ile ve mop fonksiyonuyla fark yaratan cihaz, 600 XL toz hanesi ve çift taraflı fırçaları sayesinde dip köşe her yeri temizliyor. 400 ml su haznesi ve 3 farklı damlatma ayarı ile yerleri hem silip hem de süpürerek temizliği tek başına yapabilme özelliği taşıyor. 65 DB çalışma sesi ile diğer robot süpürgelerden çok daha sessiz çalışan Alex Laser yükseklik sensörleri sayesinde engelleri tanıyarak, merdiven ve yükseklik farkı olan yüzeyleri de algılayıp, düşmeden temizlik yapıyor.

Temiz hava ve hijyen sağlıyor

3 katlı hepa filtresi ile cihaz, toz ve zerreciklerin yüzde 99’nu hapsederek, dışarıya tertemiz hava vermesi özelliği ile emekleyen çocuk sahibi ailelerin, alerjik bünyeye sahip olanların ve evlerinde hijyen seven evcil hayvan dostlarının da ilk tercihi olacak.

Yetkili servis ve satış sonrası destek hizmetleri ile de bir ilke imza atan Homend Alex Laser Robot Süpürge size bir robottan beklediğinizin çok daha fazlasını sunacak.

14,4 V gerilim

Alex Laser Robot Süpürge

28 W güç

Siyah ve beyaz renk seçeneği

2 kpa emiş gücü

140 dakika tam şarj çalışma süresi

3000m/ Ah batarya kapasitesi

4-6 saat şarj süresi

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*