Uğur UED 5218 DTK 196 litre geniş iç hacme sahip

Türkiye’nin ilk derin dondurucu üreticisi olan Uğur Soğutma, birbirinden farklı dikey derin dondurucu modelleriyle tüketicilerinin ihtiyaçları doğrultusunda üretim yapmaya devam ediyor. Uğur dikey derin dondurucular farklı renk ve boyut seçenekleriyle tüketicilere sunduğu faydalarla öne çıkıyor.

Birbirinden farklı boyut, hacim ve renk seçeneklerine sahip Uğur dikey derin dondurucular arasındaki UED 5218 DTK, kullanışlı iç tasarımı sayesinde büyük avantajlar sunuyor. 196 litre geniş iç hacme sahip UED 5218 DTK ile bir evin tüm gıda ihtiyacını ve daha fazlasını uzun süre muhafaza edebilirsiniz.

Derin dondurucunun en üst kısmında yer alan ve -12 derece sıcaklığa sahip pratik bölme olarak adlandırılan bölüm sayesinde sık kullandığınız ürünleri kolayca çözdürerek kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Diğer çekmecelere göre daha büyük hacme sahip “Hangar” isimli çekmece ise daha büyük gıdalar için kullanışlı saklama alanı sunuyor. Sağlam gövde yapısı ve çekmeceleriyle uzun yıllar kullanım imkânı sunan UED 5218 DTK düşük enerji tüketimiyle de dikkat çekiyor.

Tüm Uğur ürünlerinde kullanılan çevre dostu soğutma gazı sayesinde doğa dostu ürünler üretilerek çevre korunurken düşük enerji tüketimiyle de cepler korunmuş oluyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*