Tchibo’ya Mükemmel Müşteri Memnuniyeti ödülü

Tchibo, bu yıl da müşterisini en çok memnun eden markalar arasına girdi. Tchibo, sikayetvar.com’un düzenlediği “Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülleri”nde (A.C.E Awards 2022) Departman Mağazacılığı Kategorisi’nde ‘Gold’ ödülü almaya hak kazandı.

Dinamik mağazacılık anlayışı, çoklu kanal yapısı ve sürekli yenilenen temaları ile fark yaratan Tchibo, sikayetvar.com’un bu yıl 7’ncisini düzenlediği A.C.E Awards “Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülleri”nden yine ödülle döndü.  Müşteri memnuniyetinin ölçümlendiği değerlendirme sonucunda Tchibo, Departman Mağazacılığı Kategorisi’nde Gold Ödülü’nün sahibi oldu. Farklı sektörlerden yüzlerce markanın şikayet, teşekkür, memnuniyet oranlarının üç ayda bir değerlendirildiği ve ödüllendirildiği tören, 8 Mart’ta gerçekleştirildi.

“Müşterilerimizle kurduğumuz güçlü bir bağımız var”

Ödülü almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtenTchibo Türkiye Pazarlama ve Ürün Direktörü Ceyda Kaptan, “Müşterilerimizin memnuniyetini gösteren bu tarz ödüller bizim için her zaman ayrı bir değer taşıyor. Kahve tutkumuzu özgün perakende modelimizle birleştirerek müşterilerimize fark yaratan ürünler ve hizmetler sunuyoruz. Bizi sevenlerle kurduğumuz güçlü bağ, %100 müşteri memnuniyeti anlayışımız ile her geçen gün daha da kuvvetleniyor. Bu başarıya ulaşmamızı sağlayan ekiplerimize ve müşterilerimizin yüzünü gülümseten tüm mağaza çalışanlarımıza teşekkür ederim.” diye konuştu.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*