Haier, “Küresel Büyük Ev Aletleri” sıralamasında önde gelen beyaz eşya markalarından seçildi

Haier, dünya çapında bir araştırma kuruluşu olan Euromonitor International'ın yıllık "Küresel Büyük Ev Aletleri" sıralamasına göre, dünyanın önde gelen beyaz eşya markası oldu.

13 yıldır, Haier markası ev aletleri üreticileri sıralamasında zirvede yer almakta ve 1 numaralı konumunu korumaktadır. Bağımsız stratejik pazar araştırma hizmetlerinde dünya lideri olan Euromonitor International tarafından her yıl düzenlenen “Küresel Büyük Ev Aletleri” raporu, büyük ev aletleri (çamaşır makineleri, bulaşık makineleri, fırınlar, ocaklar, mikrodalgalar ve buzdolapları) üreticilerinin 2021’de tüm kanallardaki perakende satış değeri sıralamasına dayandırıyor.

Genel sıralamada lider olmasının yanı sıra, alt kategori satışları bazında Haier, buzdolaplarıyla 14. yıl, dondurucularıyla 11. yıl, çamaşır makineleriyle 13. yıl ve şarap dolaplarıyla 12. yıldır 1. sırada yer alarak, küresel liderliğini tekrar kanıtlamış oluyor.

Haier Smart Home’un üst segment markası Haier, rekabet avantajını, yenilikçiliğinin sürekliliğine, ürün ve bulunduğu pazarlara özel geliştirdiği yaklaşıma dayandırıyor. Akıllı Ev konseptini gerçeğe dönüştürme arzusundan yola çıkan Haier, güçlü tüketici sadakatini inşa etmesinin yanı sıra, “Nesnelerin İnterneti” temeline dayanan ürün ve hizmet ekosisteminin sürekli genişlemesiyle sunduğu olanaklar sayesinde yeni ve sadık tüketici kazanmaya devam ediyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*