Mehtap Yıldız ‘Türkiye’nin En Beğenilen Altın Lideri’ seçildi

Türkiye’nin en prestijli liderlik ödüllerinden biri olan Altın Lider Ödülleri 2021’de, Arzum Pazarlama ve Ürün Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehtap Yıldız ‘Türkiye’nin En Beğenilen Altın Lideri’ seçildi.

Global Marketing Summit kapsamında gerçekleştirilen, Türkiye’nin en prestijli liderlik ödüllerinden biri olan Altın Lider Ödülleri 2021’de, Arzum Pazarlama ve Ürün Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehtap Yıldız, Türkiye’de ‘En Beğenilen CMO’lardan biri seçildi. Bu yıl 19-22 Ekim tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilen, 194 konuşmacı, 90 oturum ve on binlerce katılımcısı ile büyük beğeni toplayan Global Marketing Summit kapsamında düzenlenen yarışmaya rekor katılım gerçekleşti. 25 Kasım’da sona eren yarışmada kazanan ‘Altın Lider’ler, Türkiye’de iş dünyasından 35 binden fazla çalışanın ‘tekil’ olarak kullandığı oylarla belirlendi. 

“İlklere imza atmak Arzum ile özdeşleşti”

Mehtap Yıldız, Arzum CMO’su olarak Altın Lider seçilen 50 CMO’dan biri olduğu için büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Tasarım ve inovasyonu odağına alan bir marka olarak; trendlerin, müşteri profilinin ve tercihlerinin hızlı değişimine kendilerinin de aynı şekilde uyum sağladığını vurgulayan Yıldız; “Günümüzde, tüketicilerin gizli ihtiyaçlarını tespit ederek henüz onlar bile bu ihtiyacın farkında değilken bu ürünleri sunabilmek çok önemli. Ve tabii ki ilklere imza atmak. Bu ikisi de Arzum’la özdeşleşti. Yaşadığımız dönem itibarıyla pazarlamanın kalbinde dijital dönüşüm var. Arzum olarak biz de dijitalleşme yatırımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Toplumun nabzını çok iyi tutan bir markayız. Kendi konularımızda uzman bir ekibiz ve çok da tutkuluyuz. Uzmanlığı pazarlama ve pazarlama iletişimi olan bir ekibi Türkiye’de ve globalde yönetmek çok keyifli ama bir o kadar da sorumluluk isteyen bir iş. Biz ekip olarak şuna inanıyoruz; tüketici içgörülerini almanızla onu ürün veya hizmete dönüştürmeniz arasındaki yol ne kadar pürüzsüz olursa o kadar hızlı ilerliyorsunuz. Tüketicinizi çabuk duyup çabuk aksiyona geçiyorsunuz. Biz bunu yapmayı sürdüreceğiz. Bundan sonra da teknoloji ve inovasyonu bir arada sunarak tüketicilerimizin hayatını kolaylaştırmak birincil önceliğimiz olacak.” diye konuştu. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*