Silverline European Product Design Award’dan 2 ödül kazandı

Silverline, yaşam tarzını dönüştüren ve yenilikçi iki teknolojik tasarımıyla Global Tasarım Yarışması European Product Design Award’dan ödül aldı. Havalandırma ve aydınlatma fonksiyonlarını bir arada sunarak mutfakların atmosferini değiştiren tasarımıyla LIGHTLINE ve çevre dostu teknolojiyi işlevsellik ve kusursuz bir tasarımla birleştiren FLOW IN PRO; tasarımlarıyla ödüle layık görüldü.

Ada mutfaklara üst düzey şıklık katacak LIGHTLINE; tasarımı, teknolojisi, fonksiyonelliği ile kullanım kolaylığı sunuyor. Geleceğin mutfak teknolojilerini güncel tasarım trendleriyle buluşturan ürün havalandırma ihtiyacını göz alıcı bir aydınlatma siluetiyle karşılıyor. Lightline, gün ışığı renklerini mutfağınıza yansıtırarak daha konforlu bir yemek yapma alanı sunuyor. Yüksek performansı ve özel olarak tasarlanmış aydınlatma fonksiyonuyla mutfaklarda ferah bir ortam yaratıyor. Hi+ teknolojisiyle akıllı cihazlarla bağlantı kurarak hava akış hızı, aydınlatma, yukarı ve aşağı hareketleri kolayca kontrol ediliyor.

Tezgah üstünde maksimum kullanım alanı…

Ocak ve davlumbazı tek yüzeyde birleştiren tezgahüstü davlumbaz FLOW IN PRO ; çevre dostu teknolojisi ve kolay kurulum özelliğiyle konforlu kullanım sağlarken mutfaklara estetik bir değer kazandırıyor. Flow-in Pro pişirme sırasında buharın doğrudan tahliye edilmesini sağlayarak, tezgah üzerinde maksimum kullanım alanı oluşturuyor. A enerji sınıfında olan çevre dostu bu ürün çekiş performansını en üst düzeye çıkarıyor. 2 litrelik geniş su haznesi ile ocak üzerine devrilen sıvı rahatlıkla toplanabiliyor ve kolayca çıkarılan çekmece ile suyun tahliyesi sağlanabiliyor. V12 Dinamik IQ motor teknolojisi, ocağın çalışma durumunu fark ederek davlumbaz seviyesini otomatik olarak ayarlıyor.

Üretimden, satış ve satış sonrası hizmetlere kadar her alanda mükemmelliği ve müşteri memnuniyetini odağına alan Silverline, uluslararası tasarım ödülleriyle tescillenen ürün gruplarını en şık konseptlerle tüketicilerle buluşuyor. Önemli bir yaşam alanı haline gelen mutfaklar için; şık tasarımlı, fonksiyonelliği teknoloji ile buluşturarak kullanıcı ihtiyacına yönelik ürünler geliştiriyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*