Kahveye dair her şey MSA’da

Profesyonel eğitimlerinin yanı sıra geliştirdiği günlük ve dönemsel programlarla uluslararası standartlarda bir mutfak okulu olan MSA, kahve konusunda da uzmanlığını konuşturuyor ve sizi bu zengin, aromatik, kadifemsi lezzete dair her şeyi öğrenmeye davet ediyor.

Birçok insan için bir fincan kahve vazgeçilmez sabah ritüellerinden ama hiç kuşkusuz lezzeti bir içecek olmaktan çok daha fazlası. Bin yıllar öncesinden bugüne miras kalan kahve, bir tutku olduğu kadar endüstriyel, kültürel, sanatsal bir deneyim ve aynı zamanda bir meslek konusu olarak popülerliğini koruyor. Türkiye’nin en kapsamlı yiyecek-içecek eğitim merkezi MSA ise  kahve konusundaki uzmanlığıyla geliştirdiği programlarla kahveyi tüm yönleriyle öğrenmek isteyenler için zengin içerikler sunuyor. Kahvenin farklı türleriyle tanışıp kaynaşabileceğiniz workshop’lar, sektör profesyonellerinden ilham alabileceğiniz podcast’lar, baristalık kariyerine adım atmanızı sağlayacak meslek eğitimleri… Kahveye dair her şeyi öğrenmeye hazırsanız, buyurunuz MSA’ya…

MSA workshop mutfağından kahve kokuları yükseliyor

Kahvesiz bir hayat düşünemiyorsanız ve kahvenin her hâlini daha yakından tanımak hatta kendi evinizin baristası olmak istiyorsanız, doğru zamanda doğru yerdesiniz. MSA’nın eğitmen şefleriyle birlikte kahve kavurmanın, demlemenin, lezzetlendirmenin ve sunumunun inceliklerini öğrenmeye ne dersiniz? Espresso’dan Latte’ye, Irish Coffe’den Cold Brew’e, Americano’dan Filtre Kahve’ye, mix lezzetlerden birbirinden leziz kahve bazlı kokteyllere farklı türlerin hazırlanışını, ekipmanları, teknikleri, yeni nesil alışkanlıkları ya da  kullanışlı ipuçlarını öğreneceğiniz workshop’lar tam size göre… Sadece Espresso, Kış Kahvesi, Kokteyl Kahveler ve Yeni Nesil Kahve ve diğer workshop’lar için https://msa.com.tr/kahve adresini ziyaret edebilirsiniz.

MSA Profesyonel Barista Eğitimi ile uluslararası diplomalı baristalar yetişiyor

MSA kahve sektöründe çalışan veya bu sektörde kariyer yapmayı hedefleyenleri unutur   mu? Elbette unutmaz… Öyleyse, MSA Profesyonel Barista ve İtalyan Mumac Academy Diploması, Pearson Profesyonel Barista Sertifikası ve M.E.B Onaylı Sertifika alarak kariyerinize altın harfler yazmaya hazır olun! MSA, 40 saati yoğun pratik olmak üzere toplam 63 saati kapsayan Profesyonel Barista Eğitimi ile iyi yetişmiş kalifiye barista ihtiyacına karşılık vererek hayallerinizi gerçeğe dönüştürüyor. Değişik yöntemlerle üretilen kahveleri deneyimleyip her birinin sonuçlarını öğrenerek, kahve çekirdekleri ve kavurmadan Espresso bazlı uygulamalara, dükkan operasyonundan Türk kahvesine kadar barista mesleğine ilişkin her detaya Profesyonel Barista Eğitimi’nde yer veren MSA, baristalık kariyerine tam donanımlı bir şekilde başlamanızı sağlıyor. Son teknoloji makinalarla eşliğinde, uluslararası bir müfredatla sunulan eğitim, kahvenin tarladan fincana kadar tüm aşamalarıyla sizin için… Program detaylarına https://msa.com.tr/profesyonel-barista-egitimi linkinden ulaşabilirsiniz. 

Mutfaktan Sesler podcast serisinde koyu kahve sohbeti 

Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), yiyecek-içecek sektörüne dair pek çok mevzunun farklı disiplinlerin önemli isimleriyle konuşulduğu Mutfaktan Sesler podcast’lerinde kahveye de yer veriyor ve konuyu ustalıkla masaya yatırıyor.  Özel serinin ilk bölümüne MSA’nın profesyonel kahve ve barista eğitmenleri Musa Gümüştaş ve Pınar Özdemir konuk oluyor. Konunun uzmanları, kahve ve barista eğitiminin merak edilenlerini sizin için yanıtlıyor… Bu keyifli sohbeti https://spoti.fi/3jGJULH linkinden dinleyebilirsiniz. Ayrıca kahveye dair yepyeni bir seri için MSA’nın Podcast’lerini takipte kalın….

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*