Philips Tam Otomatik Espresso Makinesi lezzetli kahve hazırlamanın en pratik hali

Hayata geçirdiği projeler ve ürünler ile yaşamı kolaylaştıran Philips, Tam Otomatik Espresso Makinesi ile kahve tutkunlarına benzersiz lezzetler sunuyor.

Espresso, Latte, Cappuccino ve Latte Macchiato gibi 12 çeşit aromatik kahve hazırlayabilen Tam Otomatik Espresso Makinesi pratikliği, lezzetli kahveleri ve kadifemsi yumuşacık süt köpüğü keyfi ikiye katlıyor. 

Kişiye Özel Kahve Deneyimi…

Tam Otomatik Espresso Makinesi, tanımlanan 4 kullanıcı profili ile kahvenin aromasını, süt miktarını kullanıcıya göre belirlerken, kişiye özel tarifleri de hafızasına kaydederek kullanıcıların sevdiği kahveyi her seferinde aynı şekilde hazırlayabiliyor.

Ayrıca kahveseverler, kahve özelleştirme seçeneğinin ekstra shot özelliği sayesinde kahveye acılık katmadan, yoğunluğunu isteğe göre kolayca ayarlayabilirken, kahvesine süt köpüğü eklemek isteyen kullanıcılara ise şimdiye kadarki en hızlı süt temizleme sistemi* LatteGo sistemi ile doğru sıcaklıkta ve krema kıvamında elde ettikleri süt köpüğünün tadını çıkarmak kalıyor.

Her Bardakta Mükemmel Sıcaklık, Aroma ve Krema*

Philips Tam Otomatik Espresso Makinesi, akıllı Aroma Extract sistemi ile su sıcaklığını 90 ve 98°C arasında tutarken su akış hızını düzenleyerek demleme sıcaklığı ve aroma çıkarma arasında optimum bir denge yakalayarak kahve tutkunlarına her zaman mükemmel bir deneyim yaşatıyor.

Dayanıklı Seramik Öğütücüler ile 20.000 Bardak Üstün Kaliteli Kahve

Philips Tam Otomatik Espresso, yüzde yüz saf seramikten üretilen ve 12 adımlı ayara sahip olan öğütücüleri kahve çekirdeklerini ultra ince tozdan kalın parçacıklara kadar farklı şekillerde öğütebiliyorken dayanıklı yapısıyla en az 20 bin fincan taze aromatik kahve yaparak uzun yıllar süren kahve keyfi yaşatıyor. 

Kahve Makinenizi Temizlemek Artık Çok Kolay!

Kullanıcıları için her daim en iyisini düşünen ve bu doğrultuda çözümler sunan Philips’in Tam Otomatik Espresso Makinesi’ndeki AquaClean filtresi ile kullanıcılar kireç temizleme işlemine gerek duymadan 5 bin* bardağa kadar kahve demleyebiliyor. Çıkarılabilir demleme grubu, musluk suyu altında durulanarak kolayca temizlenebilirken, LatteGo damla tepsisi ve kahve öğütme haznesi bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Böylece zaman tasarrufu ve hijyenik temizlik sağlayarak kullanıcılarına kolaylık sunuyor.

*Tam Otomatik Espresso Makinelerine yönelik Almanya’da yapılan müşteri testlerine (2018) dayanarak.

*Makinede belirtildiği gibi 8 adet filtre değişimine göre. Gerçek bardak sayısı seçilen kahve türlerine, durulama ve temizlik düzenine göre değişir.

*70 – 82°C sıcaklık aralığına göre

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*