Arzum’dan formda kalmak isteyenlere Tostçu Fit

Arzum, zengin tost makinesi ailesine bir yenisini daha ekledi: Tostçu Fit. Öne eğim özelliği ile yağsız pişirme yapabilen Tostçu Fit, formuna özen gösterenler için birbirinden farklı tost, ızgara ve atıştırmalık seçeneği sunuyor.

Arzum, yeni tost makinesi Tostçu Fit ile inovasyondaki gücünü bir kez daha ortaya koyuyor. Eğimli plakası sayesinde yağsız pişirme yapılabilen Tostçu Fit, formuna ve sağlıklı beslenmeye özen gösterenler için ideal bir ürün olarak öne çıkıyor. 

Arzum Tostçu Fit Izgara ve Tost Makinesi ile birbirinden lezzetli tost ve atıştırmalıkların yanı sıra; köfte, et, tavuk gibi ızgara çeşitlerini kısa sürede hazırlamak mümkün. Yapışmaz, granit efektli döküm plakaları, yiyecek kalınlığına göre ayarlanabilen üst gövdesi ve 2000 watt’lık gücüyle Tostçu Fit, yiyeceklerinizi çok kısa sürede pişirip servise hazır hale getiriyor.

 Geniş ızgara yüzeyiyle büyük porsiyonlar için ideal

Tek seferde 6 tost yapabilme özelliğiyle kalabalık aileler için son derece ideal olan Arzum Tostçu Fit, 180 derece açılabilen üst gövdesi ile de kullanım kolaylığı sağlıyor. Dik konumda muhafaza imkânı ile mutfaklarda fazla yer tutmayan Tostçu Fit, evinizde veya işyerinizde en büyük yardımcınız olabilir.

Siz de formda kalmaya özen gösteriyorsanız Arzum Tostçu Fit’in Gün Batımı, Okyanus ve Toprak renklerinden biri mutlaka size göre.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*