Bosch Ev Aletleri MIXX ödülünün sahibi oldu

Yaşam için teknoloji sunan Bosch Ev Aletleri, 20 milyondan fazla kişiye ulaşan “Unlimited ile bi başladın mı duramazsın” influencer kampanyası özelinde altın MIXX ödülünün sahibi oldu.


Bosch Ev Aletleri; dijital yaratıcılık ve sonuçları üzerine odaklanan, reklamları stratejiden yaratıcı çalışmaya ve uygulamaya, medya planlamasından entegrasyona, verimlilikten yatırımın geri dönüşüne tüm katmanlarıyla değerlendiren tek dijital yarışma olan MIXX Awards Türkiye’de, “dijital influencer ile pazarlama” kategorisinde altın ödüle layık görüldü. 

Montent’in üstlendiği kampanyada, süpürmeye bi’ başladı mı duramayan 10 ünlü oyuncu ve influencer’ın ev halleri, 38 eğlenceli ve öğretici içerikle tüketiciler tarafından ilgiyle takip edildi. Her bir isim, kendi yaşam tarzına uygun şekilde Bosch Unlimited kablosuz dikey süpürgenin farklı kullanım alanlarını ve özelliklerini gösteren paylaşımlar gerçekleştirdi. Kampanya, farklı mesajlarla hedef kitlenin motivasyon ve ihtiyaçlarına en doğru şekilde cevap verdi; kablosuzluğun getirdiği özgürlüğe, her ihtiyaç anında el altında olma rahatlığına, evdeki dostlarımızın tüylerini rahatlıkla temizlemesine, araç temizliğine ve yüksek performansa dikkat çeken paylaşımlar ile 20 milyondan fazla kişiye ulaştı.

Kablosuz süpürge ile ilgili akıllardaki soru işaretlerine çözüm sunan başarılı dijital kampanya, Bosch Unlimited kablosuz dikey süpürgenin satışlarında yüzde 420’lik bir artış sağladı. Aynı zamanda, 40 binden fazla yeni web sitesi ziyaretinin gerçekleşmesine destek oldu. Tüketiciler, Bosch Unlimited kablosuz dikey süpürgeyi Google’da 5,5 kat daha fazla aradılar.  

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*