Melitta lezzeti Türkiye’ye geldi

Türkiye’nin en çok sevilen içeceği kahve, Melitta’nın çekirdekten bardağa her aşamasında yer aldığı ürünleriyle tüketiciye sunuluyor.

Covid-19 ile savaştığımız günlerde kontrollü normalleşme kendini sosyal yaşamda hissettirirken evden çalışma da oldukça revaçta. Hem sosyalleşirken, hem de evde yoğun iş temposunda zinde kalmak için ilk başvurduğumuz içecek olan kahve, ancak lezzetli ve doğru kıvamda hazırlandığında damak tadını verip, sağlığa yönelik faydalarını ortaya koyuyor. Hakman Elektronik’in Türkiye distribütörü olduğu kahve filtre kağıdının mucidi, dünyanın önde gelen kahve ve kahve ürünleri markası Melitta, 113 yıllık tecrübesini tüketicilerin hizmetine sunuyor. Kahveyi teknolojiyle buluşturarak tam otomatik ve filtre kahve makineleri üreten Melitta, dünyanın en sevilen içeceğinin çekirdekten bardağa yolculuğunun her aşamasında üretici olarak yer alıyor.

Damak Tadına Uygun Demleme

Kahve filtre kağıdının mucidi olan Melitta tam otomatik ve filtre kahve makineleri, öğütülmüş ve çekirdek kahveler, kahve filtre kağıtları ve kahve makinesi temizleme solüsyonları üretiyor.

Melitta, Türkiye’nin de dahil olduğu 60 ülkede kahve severlerle buluşuyor. Çekirdekten bardağa kahve keyfi sunan Melitta ürünleri, üstün kalitesi ve sunduğu içim zevkiyle tüketicilerin vazgeçilmezi arasında yer alıyor. Tutkunlarının kaliteli kahve çekirdeği ihtiyacını karşılayan Melitta, mucidi olduğu kağıtla süzdüğü kahveyi üstün teknolojiye sahip makineleriyle de her damak tadına uygun demliyor.

Evlerde Cafe Kalitesinde Kahve Keyfi

Melitta Avanza Tam Otomatik Kahve Makinesi yüksek kalitede, estetik ve kompakt tasarıma sahip. Ürün, Covid-19’un evde çalış ve derse gir günlerinde, az yer kaplayan çok iş yapan tasarımı aynı zamanda da yüksek performansıyla, kullanıcıların zinde kalmasını sağlıyor. Melitta Avanza, sütlü ve sütsüz kahve spesiyalitelerini Melitta kahve çekirdeklerini kullanarak tam kıvamında hazırlıyor. Kolay entegre süt sistemine sahip Melitta Avanza, tüm kahvelerin kolayca pişirilmesini sağlıyor. 5 aşamalı öğütme sistemiyle, kahvenin istenilen kıvamda hazırlanması için çalışan Melitta Avanza’da, 1,5 litrelik su ve 250 gramlık geniş kahve haznesinin yanı sıra, servis tuşunda hızlı ve basit seçim ayarı bulunuyor. Uzun fincanlar için 135 mm yüksekliğe kadar ayarlanabilen kahve çıkışı bulunan üründe, çıkarılabilir pişirme haznesi, çizilmeye karşı dayanıklı damlama tepsisi yer alıyor Üründeki LED ekran sayesinde kahve seçimi kolaylıkla gerçekleştiriliyor.

Üç Farklı Şekilde Öğütülmüş Çekirdek

Melitta Aroma Fresh Filtre Kahve Makinesi, leziz kahveleri hazırlamak için Melitta’nın ürettiği kahve çekirdeklerini hafif, orta ve sert sunuma göre üç farklı şekilde öğüterek işe başlıyor. Melitta marka filtreden tam istendiği kıvamda süzülen kahve, Aroma Fresh tarafından 10 bardağa kadar hazırlanabiliyor. Melitta Aroma Fresh Filtre Kahve Makinesinde bulunan 3’ü 1 arada kireç önleyici sistem ürünün ömrünü uzatıp, kahvenin lezzetini korumayı sağlarken, 44 cm uzunluğundaki ürün tüm alanlarda rahatça kullanılıyor. Paslanmaz çelik yapısıyla yıllarca güvenle kullanılan Melitta Aroman Fresh, aynı zamanda damlama önleyici sisteme ve su sertliği göstergesine de sahip.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*