Goldmaster annelerin işlerini kolaylaştırıyor

Yaşamımızın her alanına dokunan ürünleriyle fark yaratan Goldmaster; hem kullanım kolaylığı hem de zamandan tasarruf sağlayan ürünleri ile annelerin hayatına konfor katıyor, annelere de keyifli zamanlar kalıyor.

Mutfak ürünlerinden, ev bakımına,  sağlıktan elektroniğe yüzlerce ürünün yer aldığı Goldmaster Küçük Ev Aletleri dünyası, Anneler Günü’nde  hem mutfak hem de ev işlerinde zamandan ve güçten tasarruf sağlamak isteyen annelerin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Dietist Buharlı Pişirici, Joker Dik Elektrikli Süpürge ve Lokomotif Buhar Kazanlı Ütü ile, annelerimiz çok yorulmuyor ve çocuklarıyla keyifli vakitlere zaman kalıyor.

Dietist Buharlı Pişirici; Aynı anda ve kokuları birbirine karışmadan 3 farklı yemek

Üç hazneli geniş kapasitesiyle balık, sebze, tatlı gibi üç farklı lezzeti aynı anda ve kolayca hazırlayabileceğiniz Goldmaster Dietist Buharlı Pişirici, kokuların birbirine karışmasına izin vermiyor ve gıdaların besin değerini koruyor.

 8.4 litre kapasiteye, 800 W performansa sahip ürün, su seviye göstergesi ve 60 dakika zamanlayıcısı ile mutfaktaki yeni yardımcınız oluyor. Kolayca su ekleyebileceğiniz Goldmaster Dietist Buharlı Pişirici, özel tasarımı sayesinde fazla yer de kaplamıyor.

Dietist

Lokomotif Buhar Kazanlı Ütü

Şık ve kullanışlı tasarımı, seramik taban ve kireç önleme filtresi ile uzun ömürlü kullanım sunan Goldmaster ütü, kesintisiz buhar özelliği ile de ön plana çıkıyor. Buhar teknolojisini geniş hazneli buhar kazanıyla destekleyerek tek seferde birçok giysinin ütülenmesine olanak sunan Goldmaster GM-7612 Lokomotif Buhar Kazanlı Ütü, istenilen sıcaklığa hızlıca ulaşmasıyla da vakitten tasarruf sağlıyor.

Çalışır vaziyetteyken, ütüyü kapatmadan su ekleme özelliği ile kullanımda yüksek konfor sunan  Goldmaster GM-7612 Lokomotif Buhar Kazanlı Ütü, 2350 Watt elektrik gücü ve 220 gr/dk. kesintisiz buhar gücü ile de en inatçı kırışıklıklarda bile harikalar yaratıyor. Ürünün ikaz ışıklarından yararlanarak buharın kullanılabilirliği ve su seviyesi hakkında kolaylıkla bilgi sahibi olunabilirken, sadece 50 db olan çalışma sesi düzeyi ile de günün her saatinde kolaylıkla kullanım sunuyor.

Dikey ütüleme ile askıdaki giysiler her daim tiril tiril

Dikey ütüleme özelliği sayesinde vakit tasarrufu sağlayan Goldmaster ütü, özellikle çalışan kadınların sabahları hazırlanırken giysi seçimlerindeki kısıtlamayı da ortadan kaldırıyor.

Joker Turbo Elektrikli Dik Süpürge

Goldmaster Joker Turbo Elektrikli Dik Süpürge, temizlik için saatlerini harcamak istemeyenlere hitap ediyor. Eğilmeye gerek bırakmadan güçlü emiş gücüyle derinlemesine temizlik sunan ürün, beyaz ve kırmızı renk seçenekleriyle tüketiciyle buluşuyor.

Joker Beyaz

En İnce Tozlara Veda

HEPA (High Efficiency Particulate Arresting-Yüksek Etkinlikte Partikül Yakalayıcı) Filtre ile en ince tozları bile yakalayan Goldmaster Joker Turbo Elektrikli Dik Süpürge, temizliği zahmet olmaktan çıkarıyor. Hepa Filtreyi koruyarak filtre temizliğini kolaylaştıran Ağ Filtresi ve büyük tozları tutan Konik Filtresi ile derinlemesine temizlik sunan ürün, yeni nesil 800 w motoru ile 2000 w motor gücüne eş değer performansıyla dikkat çekiyor.


Kolay Kullanım, Kolay Temizlenir Toz Haznesi

Goldmaster Joker Turbo Elektrikli Dik Süpürge’nin toz haznesini temizlemek de son derece pratik. Tek bir tuşla tozhaznesi boşaltılabilen ürün, sert zemin süpürme başlığı, turbo başlık, koltuk arası dar ağızlı başlık ile satışa sunuluyor. Hem el hem yer süpürgesi olarak kullanılabilen Joker, kolay kablo sarma aparatı ile 5 metre kabloyu tek seferde kolayca açabilme ve sarabilme imkanı da sunuyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*