Hep birlikte Tefal’i liderliğe taşıyacağız

“Groupe SEB içerisinde liderlik ateşini taşıyan bir marka. Uzun yıllar birçok ürün grubunda liderlik yaptı. Yeni marka bütünlüğü ve dağıtım stratejimiz, saha yapılanmamız, ekiplerimiz ve distribütörlerimizle çok ciddi ve hızlı şekilde büyüyeceğimize inanıyoruz. Yeni stratejimiz ile liderliklerimizi perçinleyeceğiz.”

Groupe SEB Geleneksel Kanal Satış Müdürü Bora Bulut
Groupe SEB, geçen yılın son döneminden itibaren hayata geçirdiği yeni bir dağıtım stratejisi ile yoluna büyüyerek devam ediyor. Bu strateji bünyesinde tekli distribütör yapısını genişleterek tüm Türkiye’yi kapsayacak şekilde 4’lü bir distribütörlük yapısına geçtik. Marmara, Karadeniz, Ege ve İç Anadolu-Güney Doğu Anadolu bölgesini kapsayacak şekilde yeni distribütörlerimizle çalışıyoruz. Bundan böyle Marmara’da SVS Elektronik, Karadeniz’de Yaşarlar Dağıtım,
Ege’de Melodi Home ve Anadolu’da Süsler Pazarlama ile birlikte dağıtımlarımızı gerçekleştireceğiz.

Türkiye’nin ve dünyanın en önemli ev aletleri markalarından Groupe SEB, Tefal ailesi içerisinde yer almayı neden tercih ettiniz / seçtiniz? Sizce markayı rakiplerinden ayıran temel özellikler hangileri?

Melodie Home / Hakkı Sarıçelik:

Groupe SEB kendi alanında dünyanın en büyük ve önemli markalarından biri. Türkiye’de de bilinirliği en yüksek olan markalardan. Böyle bir yapı içerisinde yer almamamız için herhangi bir sebep yok aslında. 25 yıldır Tefal ürünlerini satıyoruz zaten ve son olarak distribütör olarak birlikte ilerleme kararı aldık. Sevdiğimiz bir markayı yüceltip büyütmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

Hakkı Sarıçelik

Yaşarlar Dağıtım / Murat Yaşar:

Uzun yıllardır farklı markaların ürün gruplarını satıyorduk ama Tefal’in eksikliğini her zaman hissediyorduk. Böyle bir yapılanma kararı alınca da yollarımız kesişti. Tefal, ürün gamıyla ve kalitesiyle kendisini tüm dünyada kanıtlamış bir marka. Markayı diğerlerinden ayıran özelliği küçük ev aletlerinin dışında tava tencere kategorisi de olması. Bu da ciddi bir avantaj yaratıyor. Distribütörlük anlaşması yapınca pazardan ciddi bir taleple de karşılaştık. Bu açıdan Tefal yetkililerinin de bizi tercih etmelerinden oldukça memnunuz.

Murat Yaşar

SVS Elektronik / Mustafa Kalebaş:

Biz de SVS Elektronik olarak 18 yıldır sektördeyiz. Ancak şimdiye kadar küçük ev aletleri ürün grubunda yoktuk. Son dönemde bu alanda ciddi araştırmalar yaptık. Bize gelen markalar oldu ancak Tefal bizi heyecanlandıran taraf oldu. Gerek birçok ürün grubunda sektör liderliği ve gerekse de kalitesi bizi etkiledi. Biz kökenimizde elektronik olan bir şirketiz ama bu marka ile birlikte etki alanımızı genişleteceğimizi düşünüyoruz. Yeni noktalarda olacak ve kapı sayıları artacak. Tefal’le birlikte ortak hedefimiz de bu.

Mustafa Kalebaş

Süsler Pazarlama / Metin Mıhçıoğlu:

Tefal markası Türkiye’nin en çok bilinen markalarından biri. Bu markanın distribütörlüğünü yapmaktan dolayı çok mutluyuz. Tefal’i hak ettiği yerlere ulaştırmak için mücadelemizi birlikte vereceğiz. Tefal, yenilikçi bir marka. Çok kaliteli ve kendilerine has özellikleri olan bir marka. Bu da Tefal’i diğer markaların önüne taşıyor. Hem bizim distribütör olarak hem de tüketici olarak da işimizi kolaylaştırıyor. Keyif alacağımız ürünleri satıyor ve kullanıyoruz.

Metin Mıhçıoğlu

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*