Philips’ten yeni kablosuz süpürge teknolojisi: SpeedPro Max

PowerCyclone 8 teknolojisini SpeedPro Max’e entegre eden Philips, en iyi torbasız elektrikli süpürge teknolojisini kablosuz süpürgesi ile buluştururken hızlı ve pratik temizlikte çifte kolaylık sunuyor.

Philips’in kullanıcıları için maksimum kolaylık sağlayan yeni kablosuz süpürgesi SpeedPro Max, 360 derece çekim gücüne sahip özel başlığıyla her yönden, tek geçişte tüm tozları topluyor.

360 derece çekim gücü ile hızlı hareket edebilen devrim niteliğindeki yeni SpeedPro Max’in benzersiz PowerBlade dijital motoru yüksek çekim gücü sağlarken özel Turbo Brush başlığı evcil hayvan tüylerini ve saçları kolayca temizliyor. Alçak mobilyalar da dahil ulaşılması en zor yerlere bile erişim imkânı sunan kablosuz SpeedPro Max, sert zeminlerde ve halılarda da az zamanda çok iş başarmanın mutluluğunu yaşatıyor.

SpeedPro Max, LED başlığı sayesinde gözle görünmeyen tozları bile ortaya çıkararak derinlemesine temizliği garanti ederken, entegre yumuşak fırça aparatı sayesinde erişilmesi zor yerlere rahatça ulaşabiliyor. Benzersiz toz haznesi tasarımı ile boşaltma işlemi sırasında etrafa toz dağılmasına izin vermeyen ve çıkarılabilir el tipi ünitesiyle 2’si 1 arada bir cihaza dönüşen SpeedPro Max temizlikte büyük konfor sunuyor.

Tek bir şarjla 65 dakikalık kullanım süresi Philips SpeedPro Max ile mümkün!

Temizlikte kullanıcıların baş yardımcısı olacak Philips SpeedPro Max, 25V Li-Ion pillerle tek bir şarjla eco modunda 65 dakika, normal modda 30 dakika ve turbo modda 21 dakika kullanım süresi sunuyor. Yüksek çekim gücü ve uzun kullanım imkânı sunan SpeedPro Max, hız ve pil kullanımını akıllı dijital ekranında gösteriyor. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*