Panasonic, YouTube fenomenleriyle iş birliği yaptı, yemek yarışmasında NN-CD87KS Home Chef 4-in-1 Countertop Multi-Oven kullanıldı

Panasonic, CES 2021'de YouTube'un popüler komedi dörtlüsü The Try Guys'tan Keith Habersberger, Ned Fulmer ve Eugene Lee Yang ile birebir yemek pişirme yarışmasına ortak oldu. Try Guys, Panasonic NN-CD87KS Home Chef 4'ü 1 arada Tezgah Üstü Çoklu Fırın tarafından sağlanan, havayla kızartma, fırınlama, kızartma ve geleneksel mikrodalga fırın gibi dört çok yönlü işlevi kullanarak en iyi atıştırmalıkları hazırlayacak.

Panasonic MWO

Ev Şefi 4’ü 1 arada Tezgah Üstü Çoklu Fırın, Panasonic’i, soğuk noktalar olmamasını sağlamak için eşit şekilde hazırlanmış yiyecekleri iyice ısıtmak için sürekli bir güç akışı kullanan Inverter Teknolojisine sahip tezgah üstü mikrodalga fırınlarda lider marka olarak genişletiyor.

Walter Taffarello, “Evde yemek hazırlamak için daha fazla zaman harcadığımız için geçen yıl, çoğumuzun şefini ortaya çıkardı. İster profesyonel bir şef olun, ister mutfağa yeni başlayın, Home Chef 4’ü 1 Arada Tezgah Çoklu -Oven, hızlı, lezzetli yiyecekler ve atıştırmalıklar için ayrı ayrı veya herkesin keyif alacağı çeşitli hızlı, sağlıklı, besleyici yemekler için dört pişirme yönteminden herhangi birini seçme esnekliği sunuyor “dedi. “Keith, Ned ve Eugene’nin yalnızca Ev Şefi’nin kullanımının ne kadar kolay ve çok yönlü olduğunu değil, aynı zamanda yemek yapmayı eğlenceli hale getirebileceğini göstermek için kendi pişirme becerilerine nasıl güvendiklerini görmek için sabırsızlanıyoruz.”

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*