Arzum Kantintost Pro Izgara ve Tost Makinesi lezzeti sunuyor

Arzum Kantintost Pro Izgara ve Tost Makinesi birbirinden farklı pratik lezzetleri sofranıza taşıyor. Tasarımıyla da dikkat çeken Kantintost Pro, zaman ayarlayıcı özelliğiyle mutfaktaki işlerinizi kolaylaştırıyor.

Arzum Kantintost Pro Izgara ve Tost Makinesi’nin zaman ayarlayıcı özelliği sayesinde tostlar ve ızgaralar, istediğiniz derecede ve istediğiniz sürede pişiyor! Kantintost sayesinde yemekler tam tadında pişerken, artık başında beklemeye gerek yok.

Tek seferde 6 adet tost yapabilen Arzum Kantintost Pro, kahvaltı telaşı yaşayan kalabalık ailelerin kurtarıcısı oluyor. Yiyeceklerin kalınlığına göre ayarlanabilen üst gövdesiyle dilediğiniz yemeği kolaylıkla pişirmenizi sağlıyor. 180 derece açılabilir üst gövdesi ile ızgara da olabilen Kantintost Pro ile sebzeler, etler, balıklar, köfteler de sağlıklı bir şekilde pişirilebiliyor. Sağlıklı beslenmeye özen gösterenler ve fit görünümünü korumak isteyenler için pratiklik sunan Kantintost Pro tüm yiyecekleri en lezzetli ve sağlıklı bir şekilde sofralarınıza taşıyor.

Alüminyum döküm, yapışmaz ve kolay çıkarılabilir plakalar temizlerken hem büyük pratiklik sunuyor hem de uzun ömürlü kullanım sağlıyor. Paslanmaz Çelik, Gün Batımı, Okyanus ve Toprak renk seçenekleriyle tüm dikkatleri üzerine toplayan Arzum Kantintost Pro, estetik tasarımıyla da mutfakların vazgeçilmezi olmaya aday.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*