LG, çamaşır ve kurutma makineleri ile sağlığı eve taşıyor

LG, Buhar özellikli çamaşır makineleri ile üst düzeyde hijyen sağlarken alerji ve solunum problemlerine neden olan alerjenleri %99,9 oranında yok ediyor, kurutucuları ile de kapalı ev ortamında giysileri kurutma derdine son veriyor.

Tüketiciler dilerlerse, hem çamaşır makinesi hem de kurutucuyu tek bir makinede birleştiren LG Kurutmalı Çamaşır Makinelerini de tercih edebiliyorlar.

Pandemide ikinci dalganın tüm hızıyla başlaması, kış aylarının gelmesiyle birlikte diğer solunum yolu hastalıklarında da artış yaşanması tüketicilerin sağlıklarına ve hijyenlerine daha da fazla dikkat etmesine neden oluyor. Sağlıklarını korumak adına temizliği her yönüyle ön planda tutanlar için ise, yıkadıkları çamaşırları kışın kapalı ortamda kurutmak büyük bir sorun oluyor. Soğuk havalar yüzünden açılamayan pençeler nedeniyle evler yeteri kadar havalanamıyor. Bir de üzerine, iç alanlarda kurutulan çamaşırlar eklenince büyük sağlık sorunlarına davetiye çıkartılıyor. Ev içerisinde kurutulan çamaşırların yarattığı nemli ortamlar spor adı verilen “tohumları” serbest bırakabilen küf oluşumunu teşvik ediyor. Bu da başta astım ve alerjik hastalıklar olmak üzere birçok sağlık probleminin tetikleyicisi olarak kabul ediliyor.

Toplumsal olarak sağlımıza maksimum özen gösterdiğimiz bu günler LG, tüketicilerini Steam™ (Buhar) özellikli çamaşır makineleri ve kurutucularıyla destekliyor. Tüketiciler dilerlerse buhar özellikli çamaşır makinesi ve kurutucuyu ayrı ayrı satın alabiliyor, dilerlerse de hem yıkama hem de kurutma fonksiyonu olan tek bir makine olarak satın alabiliyorlar.

Alerjenleri Yok Eden Çamaşır ve Kurutma Makineleri

LG çamaşır makineleri, Steam™ özelliği ile mükemmel çamaşır yıkama fonksiyonunun yanı sıra, özel bir sterilizasyon döngüsüyle, alerjenlerin yüzde 99,9’unu yok ediyor. LG buhar özellikli çamaşır makineleri, klasik çamaşır makinelerinin aksine, kazanın sadece bir bölümüne değil, tamamına 60 derecelik buhar vererek giysilerdeki bakteri ve alerjenleri ortadan kaldırıyor.

‌‌

LG’nin yeni nesil çamaşır kurutma makineleri de, hızlı ve kolay kuruma sağlamanın yanı sıra, buhar teknolojisi ile, giysilerdeki tozları, alerji veya solunum sorunlarına neden olabilecek alerjenleri, tıpkı çamaşır makinesinde olduğu gibi %99,9 oranında azaltıyor.

Yapay Zeka Teknolojisi ile Ekstra Kolaylık

LG çamaşır makinelerinde buhar özelliğinin yanı sıra yapay zeka teknolojisi de kullanılıyor. LG AIDD çamaşır makineleri, kullanıcılara program seçmeye gerek duymadan, yıkanacak çamaşırların kumaşlarının cinsini, ağırlığını ve hacmini belirleyerek, bu çamaşırlara uygun programı belirliyor. LG’nin akıllı çamaşır makinesi, tişört ve pantolon gibi birbirinden oldukça farklı giysilerden oluşan bir çamaşır gurubunu tanımlayarak yıkama hareketlerini, sıcaklığı ve süreyi farklı ürünlerden oluşan çamaşır grubuna uyacak şekilde programlayabiliyor. Bu yeni teknoloji aynı zamanda, çamaşırlarda yıkamadan kaynaklı oluşan hasarları yüzde 18’e varan oranda azaltıyor. LG Kurutucuların en önemli özelliklerinden birisi, kurutma işlemi bittikten sonra kendi kendini temizlemesi ve kullanıcının herhangi bir temizlik işlemi yapmaya ihtiyaç duymaması.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*