Fakir Hausgeräte yeni yılı Rouge Kırmızısı ile karşılıyor

Elektrikli ev aletlerinin yenilikçi markası Fakir Hausgeräte’nin estetik, işlevsel ve ergonomik tasarımlı ürünleri yeni yılda evleri renklendiriyor.

Hareketin ve canlılığın rengi olan kırmızı, yılbaşında evlere zarafet getiriyor. Fakir Hausgeräte’nin birbirinden şık ürünleri, yeni yıla yepyeni ürünlerle girmek isteyenlere ya da sevdiklerini yılbaşı hediyesiyle mutlu etmek isteyenlere alternatif oluyor.

Yeni yılda mutfaklar Fakir’in “Rouge” kırmızısıyla canlanıyor…

Sevdiklerinize kendi ellerinizle yaratıcı lezzetler sunacağınız Rouge serisi, yeni yılda kırmızının cazibesini mutfağınıza taşıyor. Kadınların mutfaktaki en büyük yardımcısı Lucca Q Blender Seti, 1000 watt gücünde olup, ergonomik tasarımıyla çırpma, doğrama, karıştırma gibi pek çok işin üstesinden kolaylıkla geliyor. Paslanmaz çelik 4 kanatlı bıçakları sayesinde soğan, havuç, çiğ et, fıstık gibi besinleri yüksek performansla parçalıyor. 900 ml ölçü kabı ve 700 ml kapasiteli doğrayıcısı ile kadınlara kalabalık sofralar için benzersiz lezzetler hazırlama imkanı veriyor.

4 farklı hız kademesi, turbo fonksiyonu, 2 adet paslanmaz çelik çırpma aparatı, 2 adet paslanmaz çelik yoğurma aparatı olan Sierra El Mikseri, aksesuar saklama kutusuyla satışa sunuluyor.

Demli, kıvamlı ve mis kokulu çaylar demlemek isteyenlerin tercihi olan River, ayrıca sağlığına özen gösteren için de bitki çayları demleme özelliğine sahip. River çay makinesi 1650 W gücünde, 1,75 Litre kapasiteli su ısıtıcısı ve 1,1 Litre kapasiteli çelik demliğiyle iki temel parçadan oluşuyor.

Fakir Atomic cam doğrayıcı 1 L kapasitesi ve paslanmaz çelik doğrayıcı bıçağıyla sert cisimleri kolaylıkla doğramaya yarıyor. Tek kademeli hız ayarının yanı sıra emniyet sistemiyle pratik ve güvenli kullanım sağlıyor.

Retro tasarımlı Goldie Su Isıtıcısı, 1.7 litre kapasitesi ve boyalı paslanmaz çelik gövdesiyle mutfakların olmazsa olmazı. Aşırı ısınma ve susuz kaynatmaya karşı güvenlik sistemi ve otomatik kapanma özelliğiyle güvenli kullanım sağlıyor.

Valery Izgara & Tost Makinesi tost, sandviç ve ızgara yapılmaya uygun her türlü yiyeceği pişirmede kadınların mutfaktaki en büyük yardımcısı oluyor. 1800 watt gücü, ayarlanabilir ısı kontrol düğmesiyle, lezzetli tostlar ve ızgara çeşitleri yapabilmeye olanak tanıyor. Valery, 180 derece açılabilme özelliğinin yanında, kolay temizlenebilen paslanmaz çelik gövdesiyle kadınların işini kolaylaştırıyor.

Yeni Yılda Kahveniz Fakir Kaave Steel’den…

Yeni yılda sevdiklerinizle olan muhabbetinize Fakir Kaave Steel Türk Kahvesi Makinesi eşlik ediyor. Cezvede pişirme yöntemi esasına dayanan ve aynı lezzetin yakalanması amacıyla tasarlanan Fakir Kaave Steel, taşmayı önleyen patentli Luminasense teknolojisi ile geliştirildi. Tek seferde 4 fincan kahve kapasitesiyle ve ergonomik cezve ağzı sayesinde her fincana eşit köpük dağıtabilen Fakir Kaave, hızıyla olduğu kadar iddialı tasarımıyla da dikkat çekiyor. Fakir’in konsept renk serilerine uyumlu olarak, Violet, Rouge ve Rosie alternatifleriyle üç farklı renkte tasarlandı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*