Enka Ev Aletleri Kocamustafapaşa’da yeni mağazasını açtı

Enka Ev Aletleri, Fatih ilçesi içerisinde bulunan Kocamustafapaşa’da yeni Siemens mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Yeni lokasyonları için uzun süre araştırma yaptıklarını söyleyen ve çok değerli bir noktada bulunduklarını ifade eden Firma Sahibi Necmettin Tek, tüketicilerden de çok olumlu geri dönüşler aldıklarını söyledi. Tek, mağazayla ilgili görüşlerini bizimle paylaştı.

Kocamustapaşa, Fatih ilçesinde çok değerli bir yer. Burayı da firmanın yetkilileri ile birlikte araştırdık ve doğru bir lokasyon olduğuna kanaat getirince açmaya karar verdik. Açmadan yaklaşık 1 ay kadar bir araştırma yapıldı. Siemens markası için burası uygun mudur diye kontrollerimizi yaptık ve bu işin olabileceğini, markanın tüketicisine doğru bir şekilde ulaşabileceğini düşündük. Mağazamızı 1 Ekim itibariyle açtık ve çalışmalara başladık.

Mağazamızda 80 metrekare exclusive olarak hizmet veriyoruz. Siemens’in bu bölgeye hitap edecek ürünlerini sergiliyoruz. Müşterilerimizden gelen ilk tepkiler çok olumlu. İyi ki burada bir mağaza açtınız, bizim Siemens’e ihtiyacımız vardı diyorlar. Güzel de bir başlangıç yaptık. Ancak piyasaların ve ülke ekonomisinin durumu malum. Sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz ancak bu durum gelip geçici. Bunları da atlatacağız ve güzel olacak. Biz mağazamıza ve bölgemize inanıyoruz. Müşterimiz de keyifli. Biz de Enka Ev Aletleri olarak bu bölgeye yabancı değiliz. Zeytinburnu’nda da mağazamız var. Müşteri yapımız da aynı. Dolayısıyla daha da değerli bir mağaza olacak.

Enka Ev Aletleri Kocamustafapaşa Mağazası

Enka Ev Aletleri olarak 5 mağazamız bulunuyor. Zeytinburnu Olivium AVM’de, Florya Flyinn AVM’de, Avcılar Pelikan AVM’de ve Esenyurt Torium AVM’de mağazalarımız bulunuyor. Kocamustafapaşa bizim ilk cadde mağazamız. Ülkemizde pandemi döneminde AVM’lere girişler yasaklanınca caddede mağazamızın olması ihtiyacı doğdu bizde. Biz de böyle bir karar aldık ve Siemens de bizi cadde mağazamız olması konusunda teşvik etti. Doğru da bir lokasyon oldu. Pandemi sürekli olarak devam etmeyecek. Bizim şirket olarak ticari hacmimiz AVM’ler içerisinde çok yüksek. AVM’lerin sağlık anlamında da çok sıkıntılı olduğunu düşünmüyorum çünkü çok ciddi önlemler alıyorlar. Kurallara çok uyuyorlar.

Biz şirket olarak ticareti çok seviyoruz. Bu işin hem beyaz yaka hem de bayi tarafında da olduk. Ticaret çok keyifli. Severek yapıyoruz. İşimizi aşkla yapıyoruz, dolayısıyla başarı da böyle geliyor. Piyasada pandemi döneminde çok kötü geçmedi, zaman zaman daha iyi satışlarımız da oldu. Şirketimizi büyütüyoruz. Sadece beyaz eşya işini mağazalarda yapmıyoruz, farklı projelerde de çalışmalarımız oluyor. Butik projelere cihazlar veriyoruz. Hayat devam ettiği sürece de ticaret devam edecek, ihtiyaçlar bitmeyecek.

Enka Ev Aletleri Kocamustafapaşa Mağazası

Enka Ev Aletleri’nin büyüme ve yatırım hedefleri nelerdir?

Şirketimizin yatırımları devam edecek. Türkiye’nin ticari şartları nasıl oluyorsa biz de buna göre çalışmalarımızı şekillendiriyoruz. Ekonomi bizi engellemediği sürece çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizim elimizde olmayan dövizin yükselmesi gibi durumlar olabiliyor. Bunlar zaman zaman önümüzü kesebiliyor. Genel şartlar uygun olduğunda biz de büyümek için adımlarımızı atacağız. Firmamız 2,5 yıllık. Bu zaman süresince 5 mağaza açtık. Gelişiyoruz ve buna da devam edeceğiz.   

Enka Ev Aletleri Kocamustafapaşa Mağazası

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*