Bosch’un 10kg’lık makineleri ile çamaşır yıkama farklılaşıyor

Çok kirli çamaşırları derinlemesine temizlemek için geleneksel yöntemlerle suda bekletmek yerine Bosch, bunu otomatik olarak sağlayan “Yeni Suda bekletme Teknolojisi”ne sahip yeni WGA252X0TR çamaşır makinesini tüketicilerle buluşturdu.

Bosch’un 10 kg ile maksimum kapasite sunan çamaşır makineleri, özellikle çocuklu kalabalık aileler ile çamaşırları biriktirerek yıkama gününü bekleyenlere büyük kolaylık sağlıyor. Makinenin sunduğu yüksek kapasite konforundan yoğun spor yapan ve çok sık kıyafet değiştirmesi gereken kullanıcılar da maksimum derecede faydalanıyorlar.

Bununla birlikte WGA252X0TR çamaşır makinesi, bütün evlerde bulunan fakat büyüklükleri nedeniyle temizliği için başka yöntemler aranan yastık, yorgan, paspas ve kilim gibi fazla yer kaplayan çamaşırların özenli temizliği için de çözüm oluyor.

Yeni Suda Bekletme Teknolojisi

Daha hassas ve özenli yıkamalar için bir alternatif olan 1200 devir özellikli Serie I 4 10kg WGA252X0TR çamaşır makinesi, yüksek kapasitesiyle zamandan da tasarruf ettiriyor. Leke Çıkarma, Sıcaklık ayarı, Sıkma devri, Ön işlem (ön yıkama + suda bekletme), İlave Durulama, Kolay ütüleme, Kalan süre erteleme, SpeedPerfect, Başlat/Reload, Çocuk Kilidi opsiyonlarıyla tüketicilerin hayatını kolaylaştırıyor.

WGA252X0TR çamaşır makinesinde leke çıkarma ve suda bekletme özellikleri bir arada sunuluyor. Bilinen en eski ve etkili yöntemlerden biri olan suda bekletme, Bosch’un çamaşır makinesi pazarında ilk defa ön opsiyon olarak sunduğu “Yeni Suda bekletme Teknolojisi” ile başka bir boyut kazanıyor. Bu teknoloji sayesinde tüketicilerin çamaşır yıkama süreci daha da kolaylaşıyor. Makinelerde yer alan “ön işlem opsiyonları tuşuna bir kez dokunarak “suda bekletme teknolojisi”, iki defa dokunarak da “ön yıkama opsiyonu” devreye alınabiliyor.

Bu yeni yüksek kapasiteli çamaşır makinelerinde tüm bu özelliklerin yanı sıra otomatik leke çıkarma opsiyonu da yer alıyor. En çok karşılaşılan 4 inatçı lekeden kolayca kurtulmayı sağlayan otomatik leke çıkarma opsiyonu ve suda bekletme teknolojisi sayesinde artık yorucu geleneksel yöntemlere başvurmaya gerek kalmadan mükemmel temizlik sonuçlarına ulaşılabiliyor. Ayrıca 10kg çamaşır makinelerinin EcoSilence Drive motoru için de 10 yıl garantisi bulunuyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*