IFA 2020 Special Edition: Hibrit bir deneyimle teknoloji endüstrisini geri döndürdü

Sıkı sağlık ve güvenlik kurallarıyla desteklenen IFA 2020 Special Edition, markaları medya, perakendeciler ve son tüketici ile buluşturdu.

IFA Press Conference Sneak Peek 2021 Speaker: Kai Hillebrandt, gfu Chairman of the Supervisory Board and Jens Heithecker, Executive Vice President Messe Berlin Group, IFA Executive Director *** Local Caption *** IFA Press Conference Sneak Peek 2021 Speaker: Kai Hillebrandt, gfu Chairman of the Supervisory Board and Jens Heithecker, Executive Vice President Messe Berlin Group, IFA Executive Director

IFA 2020 Special Edition kapılarını kapattı ve “teknoloji geri döndü” mottosuyla hem tüketici elektroniği ve ev aletleri endüstrisi hem de teknoloji medyasının gerçek yaşam deneyimleri için yeniliklere olduğu mesajını verdi. Bu yılki IFA Berlin, karma bir etkinlik olarak düzenlendi: Üç günlük etkinlik, sunumlar ve ürün lansmanları gerçek hayatta sıkı sağlık ve güvenlik kuralları altında gerçekleşti, ancak IFA’nın yeni sanal platformu IFA Xtended Space ile deneyim ve bilgi paylaşımı artırıldı. IFA 2020 Special Edition, aynı zamanda, mobilitenin ve günlük yaşamın geleceğini şekillendiren girişimleri, yenilikçileri ve birçok şirketi bir araya getiren bir inovasyon platformu olan SHIFT Mobility ile IFA NEXT buluşmasına ev sahipliği yaptı. Ayrıca, IFA İş, Perakende ve Toplantı Salonları, markalar ve perakendecilere güvenli ancak yüz yüze bir ortamda buluşma ve iş yapma fırsatı sağladı. Küresel markalar, etkileyici hologram sunumuyla LG’nin yanı sıra BSH, Haier, Honor, Huawei, Miele, Neato, Qualcomm, TCL ve çok daha fazlası gibi küresel markalar gibi IFA 2020 Special Edition’ın vay efektleri yaratma fırsatını yakaladı.

IFA 2020 Special Edition: Yeni bir hibrit etkinlik türü

COVID-19 salgını nedeniyle, IFA 2020 Özel Sürümü’nü düzenleyenler, Almanya’nın halk sağlığı yetkilileri tarafından belirlenenlerin çok altında, katılımcı sayısına sıkı sınırlar koydu. Yine de, IFA 2020 Özel Sürümü, üç gün boyunca 6.100 katılımcının yüz yüze tanışmasını, yeni cihazları deneyimlemesini ve küresel teknoloji endüstrisi için fırsatları tartışmasını mümkün kıldı.

Bu yılki IFA’nın yerinde 150 şirketi fikirlerini sundu, ancak IFA Xtended Space ve IFA Virtual Market Place’de 30 ülkeden 1.350 katılımcı daha katıldı. IFA Xtended Space, IFA 2020 Special Edition başlamadan sadece birkaç gün önce sanal kapılarını açmış olsa da, 78.000’den fazla kişi IFA 2020 Special Edition’ı çevrimiçi olarak takip etti ve 262.000 görüntüleme oluşturdu – açılış konuşmasını ve basın konferanslarını izleyerek, sonraki panel tartışmalar ve sanal ürün tanıtımlarını keşfetme. Bu yılki IFA Xtended Space, IFA 2021’in hemen öncesine kadar tamamen erişilebilir olacak.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*